marzycielko
Fanka BB :)
ogólnie czuje sie normalnie, piersi cały czas są delikatniejsze (ogolnie nigdy piersi mi nie doskwierają przed miesiaczka) bolę brzucha jak przed miesiączka tez sie jeszcze zdarzają ale dużo rzadziej niż kilka dni temu, jestem placzliwa ale tak juz mam od dluzeszgo czasu to chyba zmęczenie psychiczne, mozliwe ze tabelki ktore przyjmuje tez daja o sobie znac wlasnie w taki sposob ze organizm zachowuje sie troche inaczej niz przy standardowym cyklu. Moje miesiaczki zawsze sa bolesne, podczas jednego okresu zjadam cala paczkę tabletek przeciwbólowych, na ogol moje żelazo jest poniżej normy po 3 miesięcznym stosowaniu żelaza miesiączka przebiegła bez bolu i wydaje mi sie ze to żelazo mi pomoglo, a ty zelazo masz w normie ?Wierzmy, że będzie dobrze. A jak się czujesz, jakieś objawy przedmiesiączkowe czy bóle? Ja wczoraj miałam lekkie objawy i dziwne kłucia w dole. Piersi nie bolą. U mnie przed miesiączką zawsze ból piersi i to mocny oraz niesamowite bóle brzucha. Ogólnie bardzo źle przechodzę te miesiączki. I sama nie wiem co mam myśleć?