reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Rozumiem!
Obserwowałam na insta dziewczynę, która miała w piątek punkcję, a w sobotę... swoje wesele :-D
Kiedy zaczęłaś stymulację?
Zaczęłam stymulację w zeszły wtorek. Na naturalnym cyklu owu miałabym sobota/niedziela. Dziś mam nadzieję,że lekarz trochę rozjaśni sytuację.

reklama
dziękuję kochana za odpowiedź.
@paulina7891 daj znać koniecznie jutro jak po badaniach.
Ja też jutro pewnie będę mieć decyzja kiedy punkcja, dopytam o wielkość tych pęcherzyków za Twoją radą nasza Marzycielko.
@Ola9876 hej! Tez zaczynasz z in vitro?
Cześć 😉
Myślę że taki będzie kolejny etap mojej drogi do zostania mama. 🥺

U mnie
13.04 (7dpt) 31 beta
15.04(9dpt) 102.8 beta
Zamiast cieszyc się , to się stresuje czy w pon urośnie 🥹

Czuje się ogólnie dobrze , jakoś bardziej nerwowa jestem 🥹 lekko brzuch czuje ale ogólnie jest okej !
Hej 😊 Melduje moje wyniki i jestem trochę zaniepokojona czy to nie za dużo:
8dpt- 197,5
10dpt- 411
Czuję się bardzo dobrze, nic mnie nie boli jedynie odczuwam nabrzmiałe piersi 😊😊 @ziutella @NinaRen a jak u Was?

Zaczęłam stymulację w zeszły wtorek. Na naturalnym cyklu owu miałabym sobota/niedziela. Dziś mam nadzieję,że lekarz trochę rozjaśni sytuację.
Zapewne 😊. No ale na sztucznym cyklu raczej nie ma co celować w naturalną owulację 😉, zwłaszcza że ta też niekoniecznie z zegarkiem w ręku przybywa😉. Ale trzymam kciuki, żeby wszystko się z imprezą udało 😊

8dpt- 197,5
10dpt- 411
Czuję się bardzo dobrze, nic mnie nie boli jedynie odczuwam nabrzmiałe piersi 😊😊 @ziutella @NinaRen a jak u Was?
Jestem na grupie na FB in vitro w Polsce i tam parę dni temu dziewczyna też się martwiła o wyższy wynik bety i zdania były podzielone , jedne pisały że może być ciąża mnoga a inne ,że też tak miały i bylo jedno dzieciątko więc raczej bym się tym nie przejmowała 🤗♥️✊

reklama
8dpt- 197,5
10dpt- 411
Hej. Ja miałam ponad 900 w 12 dpt, więc w 10.pewnie podobnie co Ty. Dzieć jest jeden i na razie ma się dobrze 😉

Do góry