reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Ja już po wizycie. Mam 11 pęcherzyków, 4 w prawym jajniku, jeden wielkości 20mm,reszta po około 17 mm. W lewym jest 7 i sa wielkości około 16 mm. Punkcja planowana na piątek 😊✊
Dalej mam brać leki w niezmienionej dawce. W środę mam jeszcze jeden monitoring.
Estradiol 2779, progestron 1.1

Ja już po wizycie. Mam 11 pęcherzyków, 4 w prawym jajniku, jeden wielkości 20mm,reszta po około 17 mm. W lewym jest 7 i sa wielkości około 16 mm. Punkcja planowana na piątek 😊✊
Dalej mam brać leki w niezmienionej dawce. W środę mam jeszcze jeden monitoring.
Estradiol 2779, progestron 1.1
To chyba elegancko, co? 😁
A czy punkcja planowo wypada zgodnie z Twoją naturalną owulacją?

Widzę, że nie daje Ci to spokoju :biggrin2: .
Noo 😆, bo mamy rodzinna uroczystość w piątek i sobotę i kurcze jak w weekend mi też punkcja wyskoczy to słabo trochę, bo nie chce się tłumaczyć wszystkim co jak i dlaczego, a i tak już powiedzieliśmy o IVF rodzicom, co nie było w palnie :/

reklama
Noo 😆, bo mamy rodzinna uroczystość w piątek i sobotę i kurcze jak w weekend mi też punkcja wyskoczy to słabo trochę, bo nie chce się tłumaczyć wszystkim co jak i dlaczego, a i tak już powiedzieliśmy o IVF rodzicom, co nie było w palnie :/
Rozumiem!
Obserwowałam na insta dziewczynę, która miała w piątek punkcję, a w sobotę... swoje wesele :-D
Kiedy zaczęłaś stymulację?

Do góry