reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
biorę i Bemfola i Mensinorm o tej samej porze. 😊 W piątek przed monitoringiem mam tylko wziąć Cetrotide
Jej, ja już się przestraszyłam, bo leki leżały w lodówce i spokojnie czekały na 1dc. Byłam pewna że jeden zastrzyk biorę o 6:30, a drugi o 21:00. Dziś zaglądam do ulotek i zaleceń lekarza, a tak bemfola i menopur o 21:00, a orgalutran od 6dc o 6:30. I zawariowalam. Ale chyba lekarz wiedział co pisał i się nie pomylił ;)

Jej, ja już się przestraszyłam, bo leki leżały w lodówce i spokojnie czekały na 1dc. Byłam pewna że jeden zastrzyk biorę o 6:30, a drugi o 21:00. Dziś zaglądam do ulotek i zaleceń lekarza, a tak bemfola i menopur o 21:00, a orgalutran od 6dc o 6:30. I zawariowalam. Ale chyba lekarz wiedział co pisał i się nie pomylił ;)
mi lekarz nie wypisał godzin, jedynie ze mam brać w wygodnej dla mnie godzinie i mniej więcej o tej samej 😊 powiem Ci ze dla mnie jedynie 1 dzien zastrzyków był ciężki i gorzej sie poczułam, ale już wczoraj i dzisiaj jest dobrze, jedynie co to mam mega spuchnięty brzuch 😂 i muszę sobie zrobić drzemkę w trakcie dnia bo zmęczona jestem jakoś bardziej.. Mam nadzieję że ładnie rosną te pęcherzyki a tu wizyta dopiero w piątek

mi lekarz nie wypisał godzin, jedynie ze mam brać w wygodnej dla mnie godzinie i mniej więcej o tej samej 😊 powiem Ci ze dla mnie jedynie 1 dzien zastrzyków był ciężki i gorzej sie poczułam, ale już wczoraj i dzisiaj jest dobrze, jedynie co to mam mega spuchnięty brzuch 😂 i muszę sobie zrobić drzemkę w trakcie dnia bo zmęczona jestem jakoś bardziej.. Mam nadzieję że ładnie rosną te pęcherzyki a tu wizyta dopiero w piątek
Trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki !! ;)
A powiedz, robisz dwa zastrzyki w jednym dniu po jednej stronie brzucha? Czy z dwóch stron?

Trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki !! ;)
A powiedz, robisz dwa zastrzyki w jednym dniu po jednej stronie brzucha? Czy z dwóch stron?
robię po dwa z jednej strony i sobie wymieniam strony, ale mój lekarz prowadzący mówił ze nie jest to konieczne, byle żeby nie robić ciągle w to samo miejsce. 😊 A powiedz mi w jakim mieście i klinice się leczysz?

reklama
Do góry