reklama
marzycielko
Fanka BB :)
Wesołych Świąt
marzycielko
Nie myśl dużo na tym etapie nic nie jest pewne, takie małe rzeczy mogą zarówno być oznaką dobrego lub negatywnego zakończenia transferuHej dziewczyny Na drugi dzien po transferze rano na bieliźnie mały ciemnobrazowy kleks ze śluzu czy jest się czym martwić? Czy któraś tak miała? Czy to może po cewnikowaniu do transferu? Boję się
ziutella
U nas była kwestia cyklu, mielismy krótki protokuł wiec od 2 DC brałam zastrzyki, z racji na hiperstymulacje miałam odroczony o następny cykl transfer . Zastrzyki zaczelam brac 22.02 punkcja 03.03 transfer 06.04U nas była kwestia cyklu, mielismy krótki protokuł wiec od
Ile czasu czekałyście na rozpoczęcie procedury? (Mam na myśli czas po zrobieniu badań i zakwalifikowaniu do procedury in vitro)
ziutella
Również jestem 2DPTHej dziewczyny Na drugi dzien po transferze rano na bieliźnie mały ciemnobrazowy kleks ze śluzu czy jest się czym martwić? Czy któraś tak miała? Czy to może po cewnikowaniu do transferu? Boję się
To czekamy do soboty ?
O tak To jesteśmy we dwie, będzie raźniejRównież jestem 2DPT
To czekamy do soboty ?
ziutella
Również jestem 2DPT
To czekamy do soboty ?
Kurczę jestem dzisiaj 3dpt, od 1 dnia mMam takie kłucieDziewczyny, jestem 3dpt (licząc, że dzień transferu to dzień zero), zarodek 5dniowy, czy miałyście kłucie jajnika? Mnie coś lewy jajnik zaczął trochę boleć
reklama
Podziel się: