reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Hej dziewczyny 😕 Na drugi dzien po transferze rano na bieliźnie mały ciemnobrazowy kleks ze śluzu czy jest się czym martwić? Czy któraś tak miała? Czy to może po cewnikowaniu do transferu? Boję się 😞

reklama
Hej dziewczyny 😕 Na drugi dzien po transferze rano na bieliźnie mały ciemnobrazowy kleks ze śluzu czy jest się czym martwić? Czy któraś tak miała? Czy to może po cewnikowaniu do transferu? Boję się 😞
Nie myśl dużo na tym etapie nic nie jest pewne, takie małe rzeczy mogą zarówno być oznaką dobrego lub negatywnego zakończenia transferu

U nas była kwestia cyklu, mielismy krótki protokuł wiec od
U nas była kwestia cyklu, mielismy krótki protokuł wiec od 2 DC brałam zastrzyki, z racji na hiperstymulacje miałam odroczony o następny cykl transfer . Zastrzyki zaczelam brac 22.02 punkcja 03.03 transfer 06.04
Ile czasu czekałyście na rozpoczęcie procedury? (Mam na myśli czas po zrobieniu badań i zakwalifikowaniu do procedury in vitro)

reklama
Czy miałyście tak że podczas robienia zastrzyków wyleciała Wam jakaś większa kropla poza strzykawkę? Mi się tak zdarzyło dzisiaj i wczoraj i trochę się zmartwiłam :/

Do góry