marzycielko
Fanka BB :)
Ja już po wizycie mam 12 jajeczek w piątek kolejna wizyta a punkcja prawdopodobnie w poniedziałekBaaaardzo się cieszę super wiadomość! Daj znać, jak wyniki i wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już po wizycie mam 12 jajeczek w piątek kolejna wizyta a punkcja prawdopodobnie w poniedziałekBaaaardzo się cieszę super wiadomość! Daj znać, jak wyniki i wizyta
Wow, to bardzo szybko ciekawa jestem jak to będzie u mnie. Muszę czekać jeszcze trzy dni na wizytę. Czyli transfer miałabyś pewnie w następny piątek? Do kiedy masz rozpisane zastrzyki? kurcze, tez bym chciała punkcję w poniedziałekJa już po wizycie mam 12 jajeczek w piątek kolejna wizyta a punkcja prawdopodobnie w poniedziałek
Jak u Ciebie sytuacja?Cześć, ja właśnie jestem po punkcji! pierwsza procedura w życiu. Stymulacja na szczęście już za mną
Nie wiem kiedy transfer na razie mam brać zastrzyki do wizyty i pewnie tam dowiem się co dalejWow, to bardzo szybko ciekawa jestem jak to będzie u mnie. Muszę czekać jeszcze trzy dni na wizytę. Czyli transfer miałabyś pewnie w następny piątek? Do kiedy masz rozpisane zastrzyki? kurcze, tez bym chciała punkcję w poniedziałek
Menopur IM przez pierwsze 5 dni, później dochodzi Orgalutran. Wszystko w minimalnych dawkach, przy dość wysokim amh, PCOS i z racji, że jestem poniżej 35 r.ż. Robicie badania genetyczne? My o tym myśleliśmy, ale wychodzi to mega drogo i zrezygnowaliśmy. Mam nadzieję, że uda się w jednym miesiącu z transferem. Krótki protokół?
W ogóle nie widziałam wiadomości w tym wątkuJak u Ciebie sytuacja?
Nie, jeszcze nie miałam w ogóle wizyty ;-)@Madame JS a u Ciebie już wiadomo kiedy transfer?
Jeśli punkcja w poniedziałek, to transfer raczej w sobotę, chyba że w czwartek trzydniowego ;-)Wow, to bardzo szybko ciekawa jestem jak to będzie u mnie. Muszę czekać jeszcze trzy dni na wizytę. Czyli transfer miałabyś pewnie w następny piątek? Do kiedy masz rozpisane zastrzyki? kurcze, tez bym chciała punkcję w poniedziałek
Bliźniaki to fajna sprawa, ale w moim wieku taka opcja raczej nie przejdzie ;-) Zresztą w moim szpitalu nikomu nie podają dwóch.Nie wiem kiedy transfer na razie mam brać zastrzyki do wizyty i pewnie tam dowiem się co dalej
Myślicie o podaniu dwóch zarodków? Ja bym chciała, będę pytać o to lekarza na następnej wizycie.