Ale badane miałam w klinice.O kurcze, koniecznie skonsultuje z lekarzem. Ja miałam 136pg/ml estradiolu i mi zwiększył dawkę. Może u Ciebie jakiś błąd w lab?:/
reklama
Dzisiaj zrobiłam bete wyszła 9,0mlu/mlAle badane miałam w klinice.
4 dpt ? To chyba coś się dzieje oby ładnie rosła dalejDzisiaj zrobiłam bete wyszła 9,0mlu/ml
Dziewczyny. Jestem tu nowa. Czekam na miesiaczke. I zaczynam stylumacje. Jestem przerazona. Jak sie czulyscie? Pracuje na produkcji, nie mam jakos ciezko. I zastanawiam sie czy nie wziasc chorobowego na ten okres.
Ja miałam 2 stymulacje. Przeszlam bardzo dobrze. Po punkcji pare dni bolał mnie brzuch,na szczęście nie miałam hiperki pomimo że przy jednym pobraniu było aż 30jajek. Wolne przydałoby ci się 1-2 po punkcjiDziewczyny. Jestem tu nowa. Czekam na miesiaczke. I zaczynam stylumacje. Jestem przerazona. Jak sie czulyscie? Pracuje na produkcji, nie mam jakos ciezko. I zastanawiam sie czy nie wziasc chorobowego na ten okres.
Madame JS
Fanka BB :)
Ja akurat stymulacji nie odczułam, pracowałam normalnie. Miałam wolne tylko w dniu punkcji, a potem były 2 dni weekendu...Dziewczyny. Jestem tu nowa. Czekam na miesiaczke. I zaczynam stylumacje. Jestem przerazona. Jak sie czulyscie? Pracuje na produkcji, nie mam jakos ciezko. I zastanawiam sie czy nie wziasc chorobowego na ten okres.
Poczekaj może, jak się będziesz czuła.
Tez tak myślę. A udalo ktorej sie za pierwszym razem zajsc w ciaze. My juz staramy sie dobrych pare lat. Pierwszy raz podchodzimy pod invitro.Ja akurat stymulacji nie odczułam, pracowałam normalnie. Miałam wolne tylko w dniu punkcji, a potem były 2 dni weekendu...
Poczekaj może, jak się będziesz czuła.
Madame JS
Fanka BB :)
Za pierwszym razem w trakcie starań czy przy pierwszym podejściu do IVF? ;-)Tez tak myślę. A udalo ktorej sie za pierwszym razem zajsc w ciaze. My juz staramy sie dobrych pare lat. Pierwszy raz podchodzimy pod invitro.
Mnie się udało przy pierwszym in vitro, ale poroniłam.
reklama
Przy pierwszym invitro. Ja jestem dobrze nastawiona, wiem jakie sa statystyki ale za bardzo sie nakrecamZa pierwszym razem w trakcie starań czy przy pierwszym podejściu do IVF? ;-)
Mnie się udało przy pierwszym in vitro, ale poroniłam.
Podziel się: