reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

domyślam się że te leki w formie zastrzyków 🙈😅
A do pracy chodzisz ?Czy możesz w domu to wszystko przejść?Ja np pracuje 4h więc teoretycznie dam radę gorzej jak będę chodowac duże jaja jak w ubiegłym roku na stymulacji to chodzić nie mogłam tak mnie bolało podbrzusze ale może ,tu inne leki to i odczucia będą inne a co do migreny obym nie miala🙈słyszałam że na migreny gobrze jest nasmarować sobie skronie amolem i masować ok 10min okrągłymi ruchami i ponoć pomaga ,moja koleżanka z pracy tak robi jak ma migreny po okresie właśnie;)
Trzymam kciuki za monit niech ładnie jaja rosną 😍😍😍😍😚
A co do dzieci to otóż to!😅mój mąż się śmieje że teraz starania płacze i stresy kłucia zabiegi a za 15lat powiemy gdzie jest ta łupa idziemy dokonać zwrotu🤣🤣🤣🤣🤣spowrotem w tą strzykawke gnojka 🤣🤣hah chociaż tyle można się pośmiać ale fakty są takie że obecnie mam 15latka (w styczniu 16)iiiiiii uf!!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️mam 31lat i siwe włosy już serio!!!🤣
To ty młodą babcią możesz zostać 😁

reklama
Brała któraś z Was podczas stymulacji Ganirelix? Dawałyście te zastrzyki w udo czy w brzuch?
Rano biorę pierwszy zastrzyk, tak sobie zerknęłam w ulotkę a tam, żeby dawać w udo. W życiu nie robiłam sobie zastrzyku w udo i jestem trochę posrana.

Brała któraś z Was podczas stymulacji Ganirelix? Dawałyście te zastrzyki w udo czy w brzuch?
Rano biorę pierwszy zastrzyk, tak sobie zerknęłam w ulotkę a tam, żeby dawać w udo. W życiu nie robiłam sobie zastrzyku w udo i jestem trochę posrana.
To antagonista owulacji? Brałam odpowiednik.
Dziewczyny pisały tu czasem, że można też w brzuch, ale zgodnie z ulotką robiłam w udo. W sumie to tylko kilka dni...
O ile w żadnych innych mąż mi nie pomagał, w tych już tak, bo zabrakłoby mi jednej ręki ;-)
Instrukcja była taka, że należy najpierw odciągnąć nieco tłok strzykawki, nie mogło być w niej krwi, a potem podać lek. Trochę to miejsce potem boli przy chodzeniu...

To ty młodą babcią możesz zostać 😁
A kto wie co nam życie przyniesie 😊puki co mogę być spokojna, poza tym który rodzic jest pewny swoich dzieci 😁
Każda młodość zadzi się własnymi prawami, a w okresie dojrzewania nie na wszystko już mamy wpływ 😏 tak czy siak będę młoda babcia 😅nie ważne w jakim wieku wpadnie czy też się zdecyduje na dziecko 🤷‍♀️😉

To antagonista owulacji? Brałam odpowiednik.
Dziewczyny pisały tu czasem, że można też w brzuch, ale zgodnie z ulotką robiłam w udo. W sumie to tylko kilka dni...
O ile w żadnych innych mąż mi nie pomagał, w tych już tak, bo zabrakłoby mi jednej ręki ;-)
Instrukcja była taka, że należy najpierw odciągnąć nieco tłok strzykawki, nie mogło być w niej krwi, a potem podać lek. Trochę to miejsce potem boli przy chodzeniu...
Dziękuję. Muszę sobie jakoś bez chłopa poradzić, bo robi mu się niedobrze na widok igieł 🙈😂

Ja brałam, pierwszą wstrzyknelam w udo, zgodnie z ulotka, ale moj lekarz powiedzial ze mozna wstrzykiwac w brzuch, bo mniej boli, więc 3 kolejne już były w brzuch.

reklama
Do góry