To ty młodą babcią możesz zostaćdomyślam się że te leki w formie zastrzyków
A do pracy chodzisz ?Czy możesz w domu to wszystko przejść?Ja np pracuje 4h więc teoretycznie dam radę gorzej jak będę chodowac duże jaja jak w ubiegłym roku na stymulacji to chodzić nie mogłam tak mnie bolało podbrzusze ale może ,tu inne leki to i odczucia będą inne a co do migreny obym nie mialasłyszałam że na migreny gobrze jest nasmarować sobie skronie amolem i masować ok 10min okrągłymi ruchami i ponoć pomaga ,moja koleżanka z pracy tak robi jak ma migreny po okresie właśnie
Trzymam kciuki za monit niech ładnie jaja rosną
A co do dzieci to otóż to!mój mąż się śmieje że teraz starania płacze i stresy kłucia zabiegi a za 15lat powiemy gdzie jest ta łupa idziemy dokonać zwrotuspowrotem w tą strzykawke gnojka hah chociaż tyle można się pośmiać ale fakty są takie że obecnie mam 15latka (w styczniu 16)iiiiiii uf!!!!mam 31lat i siwe włosy już serio!!!
reklama
Avy
Fanka BB :)
Brała któraś z Was podczas stymulacji Ganirelix? Dawałyście te zastrzyki w udo czy w brzuch?
Rano biorę pierwszy zastrzyk, tak sobie zerknęłam w ulotkę a tam, żeby dawać w udo. W życiu nie robiłam sobie zastrzyku w udo i jestem trochę posrana.
Rano biorę pierwszy zastrzyk, tak sobie zerknęłam w ulotkę a tam, żeby dawać w udo. W życiu nie robiłam sobie zastrzyku w udo i jestem trochę posrana.
Madame JS
To antagonista owulacji? Brałam odpowiednik.Brała któraś z Was podczas stymulacji Ganirelix? Dawałyście te zastrzyki w udo czy w brzuch?
Dziewczyny pisały tu czasem, że można też w brzuch, ale zgodnie z ulotką robiłam w udo. W sumie to tylko kilka dni...
O ile w żadnych innych mąż mi nie pomagał, w tych już tak, bo zabrakłoby mi jednej ręki ;-)
Instrukcja była taka, że należy najpierw odciągnąć nieco tłok strzykawki, nie mogło być w niej krwi, a potem podać lek. Trochę to miejsce potem boli przy chodzeniu...
🤰Aśka🍓
Zaciekawiona BB
A kto wie co nam życie przyniesie puki co mogę być spokojna, poza tym który rodzic jest pewny swoich dzieciTo ty młodą babcią możesz zostać
Każda młodość zadzi się własnymi prawami, a w okresie dojrzewania nie na wszystko już mamy wpływ tak czy siak będę młoda babcia nie ważne w jakim wieku wpadnie czy też się zdecyduje na dziecko
Avy
Dziękuję. Muszę sobie jakoś bez chłopa poradzić, bo robi mu się niedobrze na widok igiełTo antagonista owulacji? Brałam odpowiednik.
Dziewczyny pisały tu czasem, że można też w brzuch, ale zgodnie z ulotką robiłam w udo. W sumie to tylko kilka dni...
O ile w żadnych innych mąż mi nie pomagał, w tych już tak, bo zabrakłoby mi jednej ręki ;-)
Instrukcja była taka, że należy najpierw odciągnąć nieco tłok strzykawki, nie mogło być w niej krwi, a potem podać lek. Trochę to miejsce potem boli przy chodzeniu...
🤰Aśka🍓
Zaciekawiona BB
mi jeśli dojdę już do tego momentu to koleżanka będzie robić zastrzykibo ja nie dam radyDziękuję. Muszę sobie jakoś bez chłopa poradzić, bo robi mu się niedobrze na widok igieł
Madame JS
Dasz radę!Dziękuję. Muszę sobie jakoś bez chłopa poradzić, bo robi mu się niedobrze na widok igieł
W pewnym momencie też robiłam sama. W szkolnej toalecie
MagicM
To tak jak jaDasz radę!
W pewnym momencie też robiłam sama. W szkolnej toalecie
Sunflowerxxx
Ja brałam, pierwszą wstrzyknelam w udo, zgodnie z ulotka, ale moj lekarz powiedzial ze mozna wstrzykiwac w brzuch, bo mniej boli, więc 3 kolejne już były w brzuch.Brała któraś z Was podczas stymulacji Ganirelix? Dawałyście te zastrzyki w udo czy w brzuch?
reklama
Sunflowerxxx
Te igiełki są tak cienkie, że nie powinnas mieć zadnego problemu ja wszystkie zastrzyki robiłam samaDziękuję. Muszę sobie jakoś bez chłopa poradzić, bo robi mu się niedobrze na widok igieł
Podziel się: