Devin
Fanka BB :)
No to jak nie robią świeżych to zamrożą. Pewnie w kolejnym cyklu zrobią Ci transferTeż się dziwię że nic nie mówił. Mi na pierwszej wizycie powiedział że nie robią świeżych transferów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jak nie robią świeżych to zamrożą. Pewnie w kolejnym cyklu zrobią Ci transferTeż się dziwię że nic nie mówił. Mi na pierwszej wizycie powiedział że nie robią świeżych transferów
transfer na cyklu naturalnym jest w dniu owulacji czy 5 dni po? (Zarodek 5dniowy).teraz przez najbliższe 5 dni okaże sie ile udalo wam sie uzyskac zarodkow zdatnych do transferu
czasami lekarz decydują sie na cykl sztuczny bo jest wstanie nim manipulować i może zdecydować kiedy wykonać transfer, jeżeli twoja klinika np. nie pracuje w niedziele a owulacja wypadnie ci w niedziele to jesteś stratna cykl i leki jeżeli jakieś zostaną ci przepisane,
moze warto zadzwonic do kliniki i sie dopytac dla pewnosci dlaczego lekarz podjął taka decyzje a nie inna
No tak, olewanie klientów to rzeczywiście nieciekawa sprawa.tak... to jest bardzo dziwne...
chociaz bedac tu na forum widzę ze dużo dziewczny trafia do klinik ktore czesto olewaja swoich klientow...
No to raczej sprawa jasna ;-)Też się dziwię że nic nie mówił. Mi na pierwszej wizycie powiedział że nie robią świeżych transferów
nie wiem, nigdy nie miałam transferu na cyklu naturalnymtransfer na cyklu naturalnym jest w dniu owulacji czy 5 dni po? (Zarodek 5dniowy).
Teraz powiem ze chce na naturalnym
Myślisz, że skuteczniejszy? ;-)transfer na cyklu naturalnym jest w dniu owulacji czy 5 dni po? (Zarodek 5dniowy).
Nie mam pojęcia. Dwa razy mialam na sztucznym.Myślisz, że skuteczniejszy? ;-)
Na sztucznym. U nas niczego się nie robiło do niedawna na naturalnym... Przy oczekiwaniu ponad 9 miesięcy na swoją kolej, badania prawie codziennie na naturalnym cyklu raczej odpadają ;-)Nie mam pojęcia. Dwa razy mialam na sztucznym.
Pewnie loteria jak caly ten proces. A Ty mialas na sztucznym czy naturalnym?
5 dni po owu, jeśli zarodek pięciodniowy.transfer na cyklu naturalnym jest w dniu owulacji czy 5 dni po? (Zarodek 5dniowy).