reklama
Devin
Fanka BB :)
W ciazy mozna ApapMnie znów delikatnie muli chwilami i teraz to cały czas głowa mnie boli (sama już nie wiem czy z pogody czy z zatok). Nie wiem czy mogę coś wziąć na to czy nie
Bolilol
Hej, jestem już po wizycie. Niestety idziemy protokołem długim, co jest dla mnie dość ciężkie, bo to kolejne miesiące czekania, a tak czekam bez szans na zajście w ciążę od 13 lutego i bardzo się z tym czekaniem źle psychicznie czuję.
Idziemy w długi protokół z uwagi na mój wysoki estradiol. Nasz lekarz chce wyciszyć jajniki. Od nowego cyklu będę przyjmować tabletki anty, 20 września mam wizytę kontrolną i dostanę zastrzyk, po około 14 dniach od niego powinien się zacząć nowy cykl i jeżeli estradiol będzie poniżej 20, to ruszamy ze stymulacją. Czyli tak mniej więcej stymulacja rozpocznie się za dwa miesiące, jeżeli dobrze pójdzie.
Idziemy w długi protokół z uwagi na mój wysoki estradiol. Nasz lekarz chce wyciszyć jajniki. Od nowego cyklu będę przyjmować tabletki anty, 20 września mam wizytę kontrolną i dostanę zastrzyk, po około 14 dniach od niego powinien się zacząć nowy cykl i jeżeli estradiol będzie poniżej 20, to ruszamy ze stymulacją. Czyli tak mniej więcej stymulacja rozpocznie się za dwa miesiące, jeżeli dobrze pójdzie.
MagicM
Jeśli mogę jakoś podnieść na duchu to jesteście o krok do przodu, bliżej celu. Mam tę samą sytuację - długi protokół - więc w podobnym czasie będziemy przechodzić te etapy. Też zaczynam od kolejnego cyklu z tabletkami z tym że my chcielibyśmy zbadać zarodki, jeśli będą No i to nasze drugie podejście…Hej, jestem już po wizycie. Niestety idziemy protokołem długim, co jest dla mnie dość ciężkie, bo to kolejne miesiące czekania, a tak czekam bez szans na zajście w ciążę od 13 lutego i bardzo się z tym czekaniem źle psychicznie czuję.
Trzymam kciuki za cierpliwość i powodzenie całego procesu
Sunflowerxxx
Nie ma sie czego bac. Najlepiej nie patrz w miejsce wkuciaJa jutro punkcja. Trzymajcie kciuki żebym się obudziła bo panicznie boje się uśpienia
Trzymam kciuki, by wszystko poszlo dobrze
Będę miała motylkaNie ma sie czego bac. Najlepiej nie patrz w miejsce wkucia
Trzymam kciuki, by wszystko poszlo dobrze
Bolilol
dziękuję staram się sobie tłumaczyć, że najważniejsze, że spełniono moją potrzebę znania planu, wiem co i kiedy się wydarzy, a ten czas to po prostu czas dla mnie. Muszę iść oczywiście do dentysty wyleczyć absolutnie wszystkie ubytki, chce iść do fizjo uroginekologicznego, może na jakąś akupunkturę. A z kolei antykoncepcja może pozwoli mi tak totalnie odpocząć psychicznieJeśli mogę jakoś podnieść na duchu to jesteście o krok do przodu, bliżej celu. Mam tę samą sytuację - długi protokół - więc w podobnym czasie będziemy przechodzić te etapy. Też zaczynam od kolejnego cyklu z tabletkami z tym że my chcielibyśmy zbadać zarodki, jeśli będą No i to nasze drugie podejście…
Trzymam kciuki za cierpliwość i powodzenie całego procesu
A kiedy zaczynasz nowy cykl?
Bolilol
trzymam kciuki! Daj znać proszę jak się czujesz poJa jutro punkcja. Trzymajcie kciuki żebym się obudziła bo panicznie boje się uśpienia
reklama
MagicM
Powinnam zacząć w ostatnich dniach sierpnia. Zobaczymy jak nadejdzie okres, teraz miałam pierwszy zwykły cykl po ostatnim niepowodzeniu transferu, więc nie wiem, czego się spodziewać. Wcześniej miałam nieregularne cykle, ciężko przewidzieć jaki ten będzie a że dałam sobie luz w tym czasie z owulakami, to tym bardziej nic nie wiemdziękuję staram się sobie tłumaczyć, że najważniejsze, że spełniono moją potrzebę znania planu, wiem co i kiedy się wydarzy, a ten czas to po prostu czas dla mnie. Muszę iść oczywiście do dentysty wyleczyć absolutnie wszystkie ubytki, chce iść do fizjo uroginekologicznego, może na jakąś akupunkturę. A z kolei antykoncepcja może pozwoli mi tak totalnie odpocząć psychicznie
A kiedy zaczynasz nowy cykl?
Podziel się: