reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
ja wysłałam już swoje wyniki do kliniki i kazała mi powtórzyć po 48h,dostalam dalej leki i jak wyśle im wynik to wystawią mi l4 i umówią wizytę potwierdzającą ciążę 🤰 💪
Ja ostatnio tez konsultowałam, dostalam dodatkowo progesteron i mam zbadac go w piatek czy jest okej, wtedy pewnie beta bedzie ponad 1000 to sie umowie na wizyte, ale chce isc w 7-8 tyg zeby juz bylo serduszko❣️A na l4 nie chce isc szybko

Ja ostatnio tez konsultowałam, dostalam dodatkowo progesteron i mam zbadac go w piatek czy jest okej, wtedy pewnie beta bedzie ponad 1000 to sie umowie na wizyte, ale chce isc w 7-8 tyg zeby juz bylo serduszko❣️A na l4 nie chce isc szybko
ja jestem na takim etapie że muszę iść na l4. Po urodzeniu małego przenieśliśmy się ponad 70km od miejsca mojej pracy i nie dam rady dojeżdżać tyle km. A szukać pracy na kilka miesiącu gdzie mogę z dnia na dzień dostać nakaz leżenia to tak średnio..

Cześć cieszę się ze na was trafiłam
Jestm właśnie na samym początku. Wlasnei zaczęliśmy robić wszytksie badania w tym kierunku do podejścia invitro. Strasznie się boje. Tych badań już jest dużo i nie chce się pogubić. Na wizycie dostałam taki natłok inf ze napewno pogubiłam polowe

Ale które mma wykonać do kolejnej wizyty mam zapisane.
Czytałam co pisaliście i ile
Z was się udało
Mma
Nadziej ze przy was bedzie
Mi lżej
Ewelina miło mi

Cześć cieszę się ze na was trafiłam
Jestm właśnie na samym początku. Wlasnei zaczęliśmy robić wszytksie badania w tym kierunku do podejścia invitro. Strasznie się boje. Tych badań już jest dużo i nie chce się pogubić. Na wizycie dostałam taki natłok inf ze napewno pogubiłam polowe

Ale które mma wykonać do kolejnej wizyty mam zapisane.
Czytałam co pisaliście i ile
Z was się udało
Mma
Nadziej ze przy was bedzie
Mi lżej
Ewelina miło mi
witaj 🙂 jest tego multum ale spokojnie do ogarnięcia. Najważniejsze to ustalić sobie plan co i jak, rozpisać i działać! Powodzenia 🍀

reklama
Do góry