reklama
Devin
Fanka BB :)
Nie robilam ale mnie korcia Ty robiłaś jeszcze betę? Ja jadę jutro 9dpt ciekawe ile będzie...
Mimi94
ja wysłałam już swoje wyniki do kliniki i kazała mi powtórzyć po 48h,dostalam dalej leki i jak wyśle im wynik to wystawią mi l4 i umówią wizytę potwierdzającą ciążęNie robilam ale mnie korci
Devin
Ja ostatnio tez konsultowałam, dostalam dodatkowo progesteron i mam zbadac go w piatek czy jest okej, wtedy pewnie beta bedzie ponad 1000 to sie umowie na wizyte, ale chce isc w 7-8 tyg zeby juz bylo serduszkoA na l4 nie chce isc szybkoja wysłałam już swoje wyniki do kliniki i kazała mi powtórzyć po 48h,dostalam dalej leki i jak wyśle im wynik to wystawią mi l4 i umówią wizytę potwierdzającą ciążę
Mimi94
ja jestem na takim etapie że muszę iść na l4. Po urodzeniu małego przenieśliśmy się ponad 70km od miejsca mojej pracy i nie dam rady dojeżdżać tyle km. A szukać pracy na kilka miesiącu gdzie mogę z dnia na dzień dostać nakaz leżenia to tak średnio..Ja ostatnio tez konsultowałam, dostalam dodatkowo progesteron i mam zbadac go w piatek czy jest okej, wtedy pewnie beta bedzie ponad 1000 to sie umowie na wizyte, ale chce isc w 7-8 tyg zeby juz bylo serduszkoA na l4 nie chce isc szybko
Cześć cieszę się ze na was trafiłam
Jestm właśnie na samym początku. Wlasnei zaczęliśmy robić wszytksie badania w tym kierunku do podejścia invitro. Strasznie się boje. Tych badań już jest dużo i nie chce się pogubić. Na wizycie dostałam taki natłok inf ze napewno pogubiłam polowe
Ale które mma wykonać do kolejnej wizyty mam zapisane.
Czytałam co pisaliście i ile
Z was się udało
Mma
Nadziej ze przy was bedzie
Mi lżej
Ewelina miło mi
Jestm właśnie na samym początku. Wlasnei zaczęliśmy robić wszytksie badania w tym kierunku do podejścia invitro. Strasznie się boje. Tych badań już jest dużo i nie chce się pogubić. Na wizycie dostałam taki natłok inf ze napewno pogubiłam polowe
Z was się udało
Mma
Mi lżej
Ewelina miło mi
Mimi94
witaj jest tego multum ale spokojnie do ogarnięcia. Najważniejsze to ustalić sobie plan co i jak, rozpisać i działać! PowodzeniaCześć cieszę się ze na was trafiłam
Z was się udało
Mma
Mi lżej
Ewelina miło mi
Plan mam do następnego badania. A dzięki wam mam przynajmniej rozjaśnione jak wyglada to dalejwitaj jest tego multum ale spokojnie do ogarnięcia. Najważniejsze to ustalić sobie plan co i jak, rozpisać i działać! Powodzenia
reklama
Sunflowerxxx
Mamy tylko 1 zarodek. Poszedl do mrozenia. Pozostale cztery beda obserwowane do jutra czyli 7 dnia, ale nikla szansa, by cos z tego jeszcze bylo.
Podziel się: