reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
a wiadomo z czego wynikał ten ból? Chyba nie z liczby pęcherzyków?
w sumie to nie.. Miałam ich pobrane 17 więc nie jest to jakaś zawrotna liczna. Ja jestem dość wrażliwa na ból... Może do tego doszły emocje i trochę wyolbrzymiałam ale pamiętam m, że po tych 2h na sali jak szłam do gin na rozmowe to jeszcze się mocno bolało...

A żeby nie myśleć o bólu patrzyłam w okno i wyobrażałam sobie, że jem taaaaki pyyyszny rosół 🤪
Oczywiscie jak tylko wyszliśmy z kliniki pojechaliśmy na rosół 😁

Czytam że dziewczyny/ kobiety bardzo różnie się czuja po punkcji... Sporo dźwigam w pracy więc napewno wezmę z tydzień L4...
Jasne, to kwestia samopoczucia. Ja czułam jajniki, ale nie było to nic strasznego i nie uniemożliwiało mi normalnego funkcjonowania. Sama zobaczysz, jak będziesz się czuła.

reklama
Do góry