reklama
Devin
Fanka BB :)
Ja bralam po transferze 3 dni, teraz nie bioreDziewczyny, lekarz kazał dołożyć no-spe, ale nie napisał ile mam jej brać.
Ile tabletek bierzecie?
Mimi94
ja chyba 3dni.3x1Ja bralam po transferze 3 dni, teraz nie biore
Devin
Mi mowili ze na czczo to zero wody, i nawet gumy mam nie żuć wiec euthyrox wzielam dopiero po, jak moglam sie napic a witaminki wieczoremW dniu punkcji mam być na czczo , ale czy brać poranne witaminy które biorę od dłuższego czasu? Czy kategorycznie nic?
Madame JS
Kategorycznie nic. Mnie kazano wziąć tylko Letrox.W dniu punkcji mam być na czczo , ale czy brać poranne witaminy które biorę od dłuższego czasu? Czy kategorycznie nic?
Pić można żeby łatwiej było żyłę znaleźć do wkłucia,Mi mowili ze na czczo to zero wody, i nawet gumy mam nie żuć wiec euthyrox wzielam dopiero po, jak moglam sie napic a witaminki wieczorem
Po punkcji nie można jeść przez godzinę i nic ciężkostrawnego bo po narkozie się jest
OkMi mowili ze na czczo to zero wody, i nawet gumy mam nie żuć wiec euthyrox wzielam dopiero po, jak moglam sie napic a witaminki wieczorem
OkMi mowili ze na czczo to zero wody, i nawet gumy mam nie żuć wiec euthyrox wzielam dopiero po, jak moglam sie napic a witaminki wieczorem
Wiem że wody mogę się napić pół szklaneczki do g. 7.00 ale jest tak upalnie i jak tu bez wodyPić można żeby łatwiej było żyłę znaleźć do wkłucia,
Po punkcji nie można jeść przez godzinę i nic ciężkostrawnego bo po narkozie się jest
reklama
Podziel się: