reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Ja też nic nie czuję, poza mdłościami od progesteronu, ale z drugiej strony jakby cokolwiek było czuć to ciążę nie zaskakiwalyby kobiet 😁
Staram się myśleć pozytywnie, choć nie jest to łatwe 🤪
ja w 5dpt czułam ciągnięcie ud od wewnętrznej strony ale tak, że trudno mi się chodziło i już wiedziałam, że coś jest na rzeczy.. Mało tego 6.10 miałam transfer a 9/10.10 nagle uświadomiłam sobie, że nie muszę już używać kropli do nosa (a byłam od nich uzależniona). Tak jakby mój organizm odrzucił uzależnienie a 11.10 wyszedł test 5dpt

reklama
Zastanawiam sie czy isc na betę jutro czy wtorek 🤣
urodziny męża.. Hmm to będzie 5dpt?
Jak masz niedaleko to możesz iść. Skoro mi wyszedl test to beta tym bardziej powinna wyjść jednak pamiętaj, że to że mi wyszło w 5 nie znaczy, że tobie też wyjdzie. Może wyjść Ci dopiero 7 ale i później.. Mi kazali testować 9dpt dopiero. Więc jeśli pójdziesz i okaże się, że beta niska to jednak bym nie skreślała jeszcze bo to wcześnie.

Ja wiem, że gdybym miała blisko bum poszła. Testować raczej będę dość szybko bo jestem ciekawa kiedy test wykrje

urodziny męża.. Hmm to będzie 5dpt?
Jak masz niedaleko to możesz iść. Skoro mi wyszedl test to beta tym bardziej powinna wyjść jednak pamiętaj, że to że mi wyszło w 5 nie znaczy, że tobie też wyjdzie. Może wyjść Ci dopiero 7 ale i później.. Mi kazali testować 9dpt dopiero. Więc jeśli pójdziesz i okaże się, że beta niska to jednak bym nie skreślała jeszcze bo to wcześnie.

Ja wiem, że gdybym miała blisko bum poszła. Testować raczej będę dość szybko bo jestem ciekawa kiedy test wykrje
Mam blisko i po drodze do pracy, stary mowi ze mam nie isc 😀nie wiem moze wytrzymam do wtorek-sroda

Ja bym nie robiła w poniedziałek. Jeśli wyjdzie negatywny to odstawisz leki - bo po co je dalej brać, po co iść na 2 badanie. A jeśli okazałoby się, że zrobiłaś je za wcześnie... a leki odstawisz? Decyzja należy do Ciebie.

reklama
Do góry