reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

A mnie dziś boli brzuch jak na okres (nie troszeczkę tylko całkiem mocno) i coś mi się nie podoba wydzielina, jakby zabrudzona 😭
Może mi się zacząć okres przy takich dawkach progesteronu? Co za koszmar.
Nie mam pojecia. A kiedy planujesz teraz kolejny transfer? 1 cykl przerwy czy wiecej musisz poczekac?

reklama
A mnie dziś boli brzuch jak na okres (nie troszeczkę tylko całkiem mocno) i coś mi się nie podoba wydzielina, jakby zabrudzona 😭
Może mi się zacząć okres przy takich dawkach progesteronu? Co za koszmar.
myślę ze może ci sie zaczac okres mimo brania progesteronu :(
mi kiedys lekarz przed stymulacja kazal brac progesteron aby nie przyszla miesiaczka bo czekalismy jeszcze na wynik badania, progesteron opoznil mi okres o 2 dni ale finalnie i tak przyszedł mimo brania proga.

No nic, co ma być to będzie. Jutro pojadę na beta HCG sprawdzić (chociaż powinnam dopiero w czwartek). Do okresu to jeszcze 4 dni powinno być. W głowie kołacze mi się milion myśli. Chyba napiszę do mojego lekarza, zobaczymy co odpisze.

No nic, co ma być to będzie. Jutro pojadę na beta HCG sprawdzić (chociaż powinnam dopiero w czwartek). Do okresu to jeszcze 4 dni powinno być. W głowie kołacze mi się milion myśli. Chyba napiszę do mojego lekarza, zobaczymy co odpisze.
a kiedy miałaś transfer? I ile dniowego?

który dzisiaj dpt ?
robiłaś test ?
my oby dwie chyba jestesmy z podciemnej gwiazdy i in vitro nie jest dla nas łaskawe :(

Miałam w środę, czyli 6 dpt.
Plamienie implantacyjne?
Lekarz kazał zrobić test w 8dpt... nie wiem czy wytrzymam do czwartku 😵

Miałam w środę, czyli 6 dpt.
Plamienie implantacyjne?
Lekarz kazał zrobić test w 8dpt... nie wiem czy wytrzymam do czwartku 😵
w 8dpt mozesz zrobic bete, ona musi byc juz wyzsza niz 5, nie ma co robic tez za wczesnie, bo jezeli beta bedzie ponizej 5 to czlowiek potem sie zastanawia nad cieniem nadziei ze moze jeszcze urosnie albo czy powinnien odstawic juz leki - lepiej poczekac do 8dpt wtedy bedzie juz wszystko jasne

reklama
Do góry