reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
A dzwoniłaś do embriologów ile na ten moment udało się zapłodnić komórek? Nie wiem, czy pisałaś o tym? Czy mi umknęło gdzieś 🤔
nie. Ten co pobierał po punkcji powiedzial ile pobrał i że w poniedzialek mi powie ile jest 5dniowych ☺️
Szczerze to nie chce sie stresować kilka dni, wole sie dowiedzieć w poniedzialek. Ew w sobote u mojej dr zapytam czy wie ile jest zapłodnionych ale chyba wole poczekac do poniedzialku :p
Podziwiam Cię! Może też powinnam poczekać do poniedziałku z pierwszym telefonem… No ale zadzwoniłam od razu kolejnego dnia i już żyję zestresowana tym, że na tak początkowym etapie zostały tylko 3 🥹
czuję, że może być naprawdę kiepsko… No ale cóż, teraz już czekam tak jak Ty do poniedziałku 🥹

Podziwiam Cię! Może też powinnam poczekać do poniedziałku z pierwszym telefonem… No ale zadzwoniłam od razu kolejnego dnia i już żyję zestresowana tym, że na tak początkowym etapie zostały tylko 3 🥹
czuję, że może być naprawdę kiepsko… No ale cóż, teraz już czekam tak jak Ty do poniedziałku 🥹
A date transferu juz znasz?

reklama
Do góry