reklama
paolcia84
Fanka BB :)
mona gratulacje! Zuch dziewczynka!!
A ja wpadam się pochwalić, że Julka od 3 dni się tak rozbujała, że nie chce już raczkować tylko pięknie po całym domu, sama samiusieńka chodzi :-) świetnie balansuje ciałem i panuje nad tym, aby nie upaść!!! tak więc 3 miesiące raczkowania za nami ;-) teraz sie zacznie....
A ja wpadam się pochwalić, że Julka od 3 dni się tak rozbujała, że nie chce już raczkować tylko pięknie po całym domu, sama samiusieńka chodzi :-) świetnie balansuje ciałem i panuje nad tym, aby nie upaść!!! tak więc 3 miesiące raczkowania za nami ;-) teraz sie zacznie....
makuc
Fanka BB :)
Mona, Paolcia gratuluję Waszym Córeczkom !!!
dołączam się do gratulacji! super
Ja też***dołączam się do gratulacji! super
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
paolcia, mona gratulacje dla Waszych szkrabów!!:-)
Dawidowe,dokładnie.Ważne,że dzieciaczki zdrowo nam rosną i się rozwijają- każde w swoim indywidualnym tempie.a ja gratuluje wszystkim dzieciaczkom biegającym, tym co postawił pare kroków, tym co się do tego przymierzają, stają na nóżki, raczkuja i się czołgają. Wszystkie są THE BEST
Jedno jest pewne za rok tego dnia wszystkie będę dokazywać
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
a ja gratuluje wszystkim dzieciaczkom biegającym, tym co postawił pare kroków, tym co się do tego przymierzają, stają na nóżki, raczkuja i się czołgają. Wszystkie są THE BEST
Jedno jest pewne za rok tego dnia wszystkie będę dokazywać
pięknie napisane :-)
Podziel się: