reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Wiele zdrowka dla Konradka .... biedne malenstwo ... zastrzyki buuuu:-(
.... ja narazie uchronilam Dawidka ... od wczoraj dostaje antybiotyki ... ma zapalenie oskrzeli :-( ... i jak do srody nie przejdzie to bedzie dostawal zastrzyki ... i niestety musi wcinac Bebilon pepti ....
.... ja narazie uchronilam Dawidka ... od wczoraj dostaje antybiotyki ... ma zapalenie oskrzeli :-( ... i jak do srody nie przejdzie to bedzie dostawal zastrzyki ... i niestety musi wcinac Bebilon pepti ....
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Katka tez Ci zycze powodzenia z uchwytaniem siuskow))Wiem,ze to nie jest smieszne,ale tak to opisalas,ze az sie zaczelam smiacSorki jesli Cie urazilam,ale poprawilas mi humor tym opisem a szczegolnie lapaniem w locie)) bo od dwoch dnia mam stresa...
Czarodziejka
Fanka BB :)
MoniQa - nie martw sie kochana...mój Maciuś mial poczatki zapalenie płuc i tez dostal antybiotyk( ale nie zastrzyki tylko w plynie- doustny)...i uniknął szpitala!!!!!
Takze mysle ze antybiotyk Dawidkowi napewno pomoze.....no i z tym mlekiem to mój synuś podobnie...tez musi jesc Bebilon Pepti ale juz sie przyzwyczail...
sciskam cie kochana głowa do góry...niunio napewno szybko wyzdrowieje..tego Ci zycze!!!!!
Takze mysle ze antybiotyk Dawidkowi napewno pomoze.....no i z tym mlekiem to mój synuś podobnie...tez musi jesc Bebilon Pepti ale juz sie przyzwyczail...
sciskam cie kochana głowa do góry...niunio napewno szybko wyzdrowieje..tego Ci zycze!!!!!
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
Moniqa ten bebilon pepti czy nutramigen to nie tragedia. Moja wciąga nutramigenu taką ilość, że głowa mała. Teraz jej dosypuję troszkę kaszki ryżowej dzięki czemu jest lekko słodki i jest ok
Trzymam kciuki naprawdę mocno, żeby wszystko było z Dawidkiem ok!!!
Trzymam kciuki naprawdę mocno, żeby wszystko było z Dawidkiem ok!!!
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Moniqa - na pewno Dawidkowi sie polepszy a przy okazji pogadaj z lekarzem na temat tych wziewnych lekow. u nas jak Ninka zaczela dostawac wziewnie Pulmicort to bardzo szybko jej minal kaszel
agazet
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Niech mi ktoras podpowie,jak mam zlapac siuski HANI do kubeczka??!!!!!!!Juz 2 dni probuje nie moge .
hej
ja też to przechodziłam :-) cały czas ja robiłam wyniki z "łapanki do woreczka" to ciągle coś było nie tak ale jak mi polecono, żeby złapać do pojemniczka to odrazu wszystko wyszło ok, z racji tego, że do woreczka leci wszystko, a własnie najbardziej wymierny wynik daje badanie z środkowego strumienia;-) Katka pewnie masz pobrać mocz na posiew?? jesli tak, to tam maksymalnie ma być 2 cm, przynajmniej u nas tak jest, a wystarczy, ze bedzie dno zakryte :-) u mnie starczyło ja rozebrałam małą jedną ręką zabawiałam a w drugiej trzymałam pojemniczek i jak tylko zaczeła to łapała, i za kazdym razem sie udawało :-) choc trwało i z 15 min. jak maluszek zmarznie, to szybciej zrobi siusiu a jak długo nie robi, to z tyłu w okolicy lędżwiowej czy jakos tak jest punkt, który jak sie pomasuje to powinno szybciej sie zrobić-położna mówiła :-) troche sie rozpisałam ale zycze powodzenia :-)
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja dzis od rana w zlym humorze, bo mala kaszlnela dwa razy i ja oczywiscie juz sie zdenerwowalam. az mnie zoladek rozbolal, bo nie wyobrazam sobie, ze to chorobsko znowu mogloby wrocic :-( trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok!
Podziel się: