reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Czesc dziewczyny
U nas znowu zeby doskwierają....piatki to chyba najgorzej znoszone przez macka rosnace zeby:-:)-:)-(
Pokazuje ze go boli ząbek....cala noc z mężem na zmiane wstawalismy a dzis juz gil wisi....ehhhh
Juz niech wyjdą te cholerne zęby:baffled::baffled::baffled::baffled:
toothmain.jpg

reklama
Czarodziejko u Nas tez 5 robia swoje ... jak pytam Dawidka co Go boli to sie chwyta za policzki
no dalej zebiska wylazic ...!!!

u nas dokładnie to samo. Wczoraj ruszyły znów dwie piątki a dziś już megakatar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. To już czwarty raz od września a dopiero dwie się przebiły odorbinkę, reszta spuchnięta, nabrzmiała no i znów MEGAKATAR grrrrrrrrrrrrr.

A Julia od wczoraj mega katar,az musiałam co chwile do niej w nocy wstawac,bo nie mogła oddychac i sie budziła.Rano wstała to miała chrype.W dzie ok,zobaczymy jak jutro bedzie.Mam nadzieje,ze nie zrobi sie z tego zapalenie oskrzeli.
Zdrowka dla chorowitkow i zabkujacych:tak:

Blue, Mada zdróweczka dla Waszych bąblowatych :tak:!!!

u Nas nie przespana noc, znaczy od 4 jestesmy na nogach ... Dawidka zbudzil kaszel ... i tak trzymal do 7 rano :baffled: .... wszystkimi sposobami staralam sie mu pomóc ale nic, samo musialo przejsc :-( ... od 5 wymiotowal prze niego ... nie moglam norlanie patrzec jak sie meczy ... byl taki wystraszony :-(
dzisiaj na 15:30 wizyta na szczescie ... mam nadzieje ze skutecznie zaradzi i dzisiejsza noc bedzie mega wyspana :tak:

Witam!

Widzę że u was problemy z wychodzącymi piąteczkami... aż z ciekawości zajrzałam mojej córci do buźki i okazało się że wszystkie już są!! :tak:
Jakoś to jej zabkowanie obeszło się bez większych ekscesów... :-)
Pamiętam tylko że jak była mała i wychodził jej pierwszy ząbek to gorączkowała i jeść nie chciała... :-( Pomyślałam wtedy że będzie przechlapane ale jakoś, dzięki Bogu nie było!!!
Biedne te wasze maluszki nie dość że coś w buziaku boli to do tego jeszcze jakieś inne tałatajstwa się przypałetały... :-( Mam nadzeję że szybko sobie poradzą dzielniachy z tymi choróbskami i znowu zacznął szaleć po domu bez gila pod nosem :-p

...ząbkowanie w toku...
Maciej chodzi taki biedny..widac ze cierpi..caly czas pokazuje ze go boli..podajemy mu nurofen choc nie gorączkuje.......ehhh te zęby
Dziś od rana snuje sie po domu jak cień i placze...
placzaca_dziewczynka.jpg

reklama
Dawidku, Maciusiu, Gosiu, Juleczko - zdrówka skarbeczki!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja dzisiaj pogadam z pediatra Mariki zeby ja jeszcze raz obejrzala.. Dzis ostatnia dawka antybiotyku a ona wciaz ma chrype i katar :-( Jest duuuzo lepiej no ale nie mozna powiedzieć ze jest zdrowa. No i niestety u mnie sie choroba rozwija :angry::baffled:

Do góry