reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

UUUUUUUUU!! Zawsze przed świętami coś musi wyskoczyć, dlatego życzę nam wytrwałości!!! (w zwalczaniu chorób naszych pociech).

A co do lekarstw jeśli macie problem z katarem czy wysuszona błona śluzową nosa polecam Disnemar - właśnie testuje i jestem zachwycona.:tak:

reklama
MOniqa no co za babsko nie lekarz:wściekła/y: , a co Ty masz wszystko wiedzieć, po to idziesz do lekarza,zeby się dowiedzieć co dolega dziecku i jak mu pomóc,a skoro te konowały stawiają złą diagnoze to co Ty mozesz:crazy:. NOrmalnie mi ciśnienie podniosła. Trzymajcie się kochani,a Ty wiesz doskonale,że jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka i głupim gadaniem się nie przejmuj:tak:

Moniqa ta twoja niemiła przygoda z lekarką odrazu mi przypmniała o stronie na której jest wyszukiwarka lekarzy z opinami o nich. Myślę że dobrze by było żebyś swoją opnię tam zamieściła bo tacy lekarze nie powinni istnieć!!! :wściekła/y:

Adres tej stronki to www.znanylekarz.pl

Swoją drogą to ciekawe czy ona ma dzieci... i czy chciałaby zostać tak potraktowana... Mi to się w głowie nie mieści! Współczuję Ci, bo człowiek sie matrwi i chce swojemu dziecku pomóc a tutaj taki pseudolekarz jeszcze dobije... Szkoda energii na robienie wyrzutów rodzicom mogłaby zamiart tego udzielić kilku sensowwnych rad a nie takiej bezproduktywnej krytyki... Nie przejmuj się bo nie ma kim !!!! :tak:
Głowa do góry i masz pewnie inne zmartwienia niż jakaś głupia baba!!!

Juz sie melduję wynik ujemny na szczęscie i juz mniej kaszle:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Hurra!!!!!!!

sorki,ze nie wczoraj ten post:blink:

Moniqa zapomnij szybko o tej lekarce i nigdy juz do niej nie idzcie!!!!

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczeta:tak:
Katka :-)

Ika super ze wynik ujemy ... kurujcie sie ... zdrówka !!:tak:

U Nas gorzej niz zle ... Dawidkowi zaczely ropiec oczka, ropa a wnosie ... a dzisiaj pypcie na jezyku i dziąslach :-( ... w poniedzialek jestesmy umówieni do lekarza, ale tym razem na 15:30 ;-)
poki co dostalismy zalecenia ... tak wiec kurujemy sie i ..."marudzimy" :blink:

wiesz sama jak jest, cisnienie Ci sie podnosi i zaczynasz myslec czy aby faktycznie czegos nie przeoczylas, czy moglas czemus zapobiec a tego nie zrobilas ...i takie tam inne ... wg takich lekarzy to wszyscy chyba powinni miec skonczona medycyne :confused:
Moniu doskonale Cię rozumię... ten lekarz u którego byłam wczoraj z Kubą też mi nie podpasował... próbowałam z nim pogadać, a on się tylko mądrzył... pytam czy mogę rozpoznać kiedy dziecko jest odwodnione, a on mi na to, ze to trzeba miec doświadczenie... mówię mu, ze myslałam, że ta goraczka i biegunka to moze od zabków, to się na mnie spojrzał i szyderczo uśmiechnął... kurde wiem, nie porównuję tylko lekarz powinien byc tez człowiekiem, a nie tylko "Panem Doktorem", ze niby medycynę skończyl to co? innych uważa za psie gów*o, ze to niby nic nie wiedzą.... już do niego nie pójdę, na szczęście w przychodni jest jeszcze dwóch lekarzy z którymi można normalnie porozmawiać...a i Kuby nawet nie osłuchał, tylko zajrzał do buźki (że niby te zeby sprawdzał:baffled:)... ach... bedzie dobrze, kurujcie się z Dawidkeim i "marudźcie" ile wlezie:-)
Juz sie melduję wynik ujemny na szczęscie i juz mniej kaszle:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Hurra!!!!!!!
Huuuraaa!!!:-)

reklama
Elis no a cos Ty myslała ... on tyle lat zasuwal na studiach i tak ot po protu przekaze Ci jak to zauwazyc?? phii ... a idz na medycyne a najlepiej na wszystkie fakultety ...
kuźwa normalnie "noz sie w kieszenie otwiera" jak pomysle o takich konowalach co mysle ze skonczyli studia i zjedli wszystkie rozumy ...
kochana robimy gleboki wdech i wydech i przestajemy myslec o nich :-) ... tylko szkoda ze coraz czesciej trafia sie na takich "lekarzy"
a powiedz jak sie czuje Wasz Robaczek?

i ZDRÓWECZKA dla malych i duzych chorowitków :tak: !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry