reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

UUUUUUUUU!! Zawsze przed świętami coś musi wyskoczyć, dlatego życzę nam wytrwałości!!! (w zwalczaniu chorób naszych pociech).

A co do lekarstw jeśli macie problem z katarem czy wysuszona błona śluzową nosa polecam Disnemar - właśnie testuje i jestem zachwycona.:tak:

reklama
MOniqa no co za babsko nie lekarz:wściekła/y: , a co Ty masz wszystko wiedzieć, po to idziesz do lekarza,zeby się dowiedzieć co dolega dziecku i jak mu pomóc,a skoro te konowały stawiają złą diagnoze to co Ty mozesz:crazy:. NOrmalnie mi ciśnienie podniosła. Trzymajcie się kochani,a Ty wiesz doskonale,że jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka i głupim gadaniem się nie przejmuj:tak:

Moniqa ta twoja niemiła przygoda z lekarką odrazu mi przypmniała o stronie na której jest wyszukiwarka lekarzy z opinami o nich. Myślę że dobrze by było żebyś swoją opnię tam zamieściła bo tacy lekarze nie powinni istnieć!!! :wściekła/y:

Adres tej stronki to www.znanylekarz.pl

Swoją drogą to ciekawe czy ona ma dzieci... i czy chciałaby zostać tak potraktowana... Mi to się w głowie nie mieści! Współczuję Ci, bo człowiek sie matrwi i chce swojemu dziecku pomóc a tutaj taki pseudolekarz jeszcze dobije... Szkoda energii na robienie wyrzutów rodzicom mogłaby zamiart tego udzielić kilku sensowwnych rad a nie takiej bezproduktywnej krytyki... Nie przejmuj się bo nie ma kim !!!! :tak:
Głowa do góry i masz pewnie inne zmartwienia niż jakaś głupia baba!!!

Juz sie melduję wynik ujemny na szczęscie i juz mniej kaszle:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Hurra!!!!!!!

sorki,ze nie wczoraj ten post:blink:

Moniqa zapomnij szybko o tej lekarce i nigdy juz do niej nie idzcie!!!!

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczeta:tak:
Katka :-)

Ika super ze wynik ujemy ... kurujcie sie ... zdrówka !!:tak:

U Nas gorzej niz zle ... Dawidkowi zaczely ropiec oczka, ropa a wnosie ... a dzisiaj pypcie na jezyku i dziąslach :-( ... w poniedzialek jestesmy umówieni do lekarza, ale tym razem na 15:30 ;-)
poki co dostalismy zalecenia ... tak wiec kurujemy sie i ..."marudzimy" :blink:

wiesz sama jak jest, cisnienie Ci sie podnosi i zaczynasz myslec czy aby faktycznie czegos nie przeoczylas, czy moglas czemus zapobiec a tego nie zrobilas ...i takie tam inne ... wg takich lekarzy to wszyscy chyba powinni miec skonczona medycyne :confused:
Moniu doskonale Cię rozumię... ten lekarz u którego byłam wczoraj z Kubą też mi nie podpasował... próbowałam z nim pogadać, a on się tylko mądrzył... pytam czy mogę rozpoznać kiedy dziecko jest odwodnione, a on mi na to, ze to trzeba miec doświadczenie... mówię mu, ze myslałam, że ta goraczka i biegunka to moze od zabków, to się na mnie spojrzał i szyderczo uśmiechnął... kurde wiem, nie porównuję tylko lekarz powinien byc tez człowiekiem, a nie tylko "Panem Doktorem", ze niby medycynę skończyl to co? innych uważa za psie gów*o, ze to niby nic nie wiedzą.... już do niego nie pójdę, na szczęście w przychodni jest jeszcze dwóch lekarzy z którymi można normalnie porozmawiać...a i Kuby nawet nie osłuchał, tylko zajrzał do buźki (że niby te zeby sprawdzał:baffled:)... ach... bedzie dobrze, kurujcie się z Dawidkeim i "marudźcie" ile wlezie:-)
Juz sie melduję wynik ujemny na szczęscie i juz mniej kaszle:tak::tak::tak::tak::tak::tak:Hurra!!!!!!!
Huuuraaa!!!:-)

reklama
Elis no a cos Ty myslała ... on tyle lat zasuwal na studiach i tak ot po protu przekaze Ci jak to zauwazyc?? phii ... a idz na medycyne a najlepiej na wszystkie fakultety ...
kuźwa normalnie "noz sie w kieszenie otwiera" jak pomysle o takich konowalach co mysle ze skonczyli studia i zjedli wszystkie rozumy ...
kochana robimy gleboki wdech i wydech i przestajemy myslec o nich :-) ... tylko szkoda ze coraz czesciej trafia sie na takich "lekarzy"
a powiedz jak sie czuje Wasz Robaczek?

i ZDRÓWECZKA dla malych i duzych chorowitków :tak: !!!!

Ostatnia edycja:
Do góry