reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Moniqa może zadam głupie pytanie, ale dlaczego byłaś u logopedy i rehabilitanta? czy coś Cię niepokoiło?

A wszystkie choroby precz, precz, precz... może nasze zaklinanie coś poskutkuje?

Moniqa no właśnie dlaczego zdecydowałaś się na wizytę u rehabilitanta?? Uważam, że dobrze zrobiłaś - lepiej iść i przekonać się, że niepotrzebnie się martwimy, niż nie iść i później żałować:tak:. Napewno wszystko będzie dobrze.

Dziewczynki ... Dawidek jest pod stałą kontrola logopedy , psychologa i rehabilitanta ... kiedys był jeszcze neurolog ale już nie musimy chodzić :happy2: ... w poniedziałek była wizyta u logopedy i ćwiczenia rehabilitacyjne i ta rehabilitantka co z Dawidkiem ćwiczy powiedziała, żebym przeszła do doktor rehabilitacji i dowiedziała się co z tymi nóżkami ... ona tylko ćwiczy, ale decyzje musi lekarz podjąc ... mam nadzieje ze zrozumiale napisałam :-D;-)

Wybaczcie mi dziewczynki że mnie tak mało w tych dniach ale nie mam weny...moja Amelka prawdopodobnie złapła wirusa żołądkowego :-:)-:)-(...w poniedziałek wymiotowała i zrobiła rzadką kupkę...ale wczoraj był spokój...na wszelki wypadek byłyśmy u pediatry...nie wykryła niczego złego...ale tez ostrzegła że wirus może się dopiero rozwinąć...no i dzisiaj moja mama dzwoni do mnie że Amelka zwymiotowała całą kaszkę...tak się martwię :sad::sad::sad:...

Przepraszam że tak tylko o sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...Wybaczcie

Monisiu trzymajcie się :-( mam nadzieję, że to jednak nie wirus - dużo zdrówka i koniecznie daj nam znać jak Amelka.

Ahhhh te wstrętne choróbska.....co się dzieje....może to przez to ze tak cieplo?
Kurna zima i 7 stopni na plusie...wiec bakterie sie rozwijaja.
TRZYMAJCIE SIĘ DZIELNIE DZIEWCZYNY...I DZIECIACZKI

reklama
Do góry