reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

A zadalam to glupie pytanie dlatego,ze masc o ktorej WAM pisalam,tak dobrze dziala na HAnie,ze dzis ne ma w ogole sladu,no moze jak sie uprzezmy to lekko na nadgarstkach,ale ktos kto nie wiedzial,ze miala uczulenie,nie zwrocilby na to uwagi.
Bo teraz jak nie ma zadnych zmian,moja obserwacja ma sens.Poczekam kilka dni,po tym soku,zobaczymy jak zareaguje.pOtem podam cebion,optem sprobuje z czekolada.

reklama
Ika Marcel ma tylko czerwone policzki? To skad wiesz, ze to alergia? Moze Marcel je sobie przymrozil na spacerze a moze otarl podczas zabawy lub snu:confused:

To alergia na bank,wyglada to jak azs w lekkiej postaci a ma to od kilku mcy raz jest raz nie ma.Dziekuję za podpowiedzi:-)

No i namieszałyście mi w głowie:baffled:...
Jak wyglądają te czerwone policzki? mocno czerwone, czy słabo? bo Kuba też ma lekko zaczerwienione, ale raczej szorstkie nie są...

No i namieszałyście mi w głowie:baffled:...
Jak wyglądają te czerwone policzki? mocno czerwone, czy słabo? bo Kuba też ma lekko zaczerwienione, ale raczej szorstkie nie są...

Elis własnie ogladałam wase zdjęcia ze świat na zamknietym i nic a nic nie widzę,żeby Kuba miał zaczerwienione policzki.

moja Nina tez ma czasem czerwone policzki i nawet troche szorstkie. ale nic poza tym, wiec sie nie przejmuje. nawet jesli jest na cos troche uczulona, to na pewno jej nie zaszkodzi, jesli objawy koncza sie na czerwonych policzkach.

wiem na pewno, ze na pomarancze ma uczulenie, bo wtedy robia jej sie tez szorstkie plamki na raczkach. w kazdym razie do lekarza sie z tym nie wybieram.

Katka Twoja metoda obcinania paznokci 'na telefon' sie sprawdzila:tak: :-)

Zgodnie z obietnica od dzis bede Cie tytulowac Katka I Wielka:-D:tak::-D

oko kajenka mozesz mnie tak nazywac :cool2:
musze zalozyc chyba watek,masz problem,napisz do Kasi - Katki tzn. hyhy

taki zarcik

a najwazniejsze,ze zadzialalo,bo mialam Ci wlasnie pisac dzisiaj,ze najlepsze sa melodyjki z telefonu,zawsze zaczaruja dziecko na pare minut

Dziewczyny weekend był ciężki. Kuba przez cały piątek i sobotę wysoko gorączkował do 40 stopni. Przez całe te dwa dni był non stop na rękach, na rękach go karmiłam, bawiłam i usypiałam:no:. W niedzielę już gorączki nie było, ale cały wolny czas poświęcałam małemu. W każdym razie nie ma ani wysypki, ani kaszlu, ani kataru zupełnie nic nie wiadomo skąd ta gorączka:confused:. Nawet ząbków nowych nie ma.

Katka jak dla mnie to ty jesteś wielka:tak:. Podziwiam cię, że z chorą rączką dajesz radę nosić mała i wszystko robić. Ja po dwóch a właściwie trzech dniach noszenia Kuby na rękach wysiadam.

reklama
Iwonko...u nas wczoraj popołudniu ni z tego ni z owego Amelka dostrała gorączki 38 st :-:)-:)-( ... w sumie wychodziła jej czwórka...no ale już mamy czwartą czwórke i przy żadnej nie było temperatury...to może przy ostatniej nie byłoby takiego problemu...zero kaszlu, lekki katarek...czekam co będzie dzisiaj...martwię się że to jakieś wirusisko znowu :-:)-:)-(

Do góry