reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dziewczyny Kubuś zrobił siusiu raz tak pożądnie, a poza tym to raczej jest to takie popuszczanie nie sikanie:-(. Zresztą to jedno siusiu też było przerywanym strumieniem nie ciągłym. Jeśli jeszcze dziś zrobi to czekamy do jutra a jak nie to jedziemy na pogotowie. Napewno muszę mu zrobić badanie moczu. W tej chwili śpi, więc zaglądam do was. Przyczyny tego nie siusiania nie znam - nie wiem co to mogło spowodować może antybiotyk, a może zalęgły się jakieś bakterie....... Matko mam takiego doła, że ...........buuuuuu
rudykot2
Mama Franka Baranka
Dziewczyny Trzymajcie się, a by te cholerne choróbska się odczepiły w Nowym Roku:-):-):-)
U nas już jest dobrze, więc odpukać chyba wejdziemy w Nowy Rok bez choroby
Pozdrawiam - asia
U nas już jest dobrze, więc odpukać chyba wejdziemy w Nowy Rok bez choroby
Pozdrawiam - asia
ika07
padziernikowa mama 06
UFFFFFFFFFFFFF:-)Dziewczyny obyło się bez cewnikowania ufff Kubuś się wysiusiał jeszcze parę razy. Mamy tylko na badanie moczu
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Iwonka,to bardzo dobrze,że odbyło się bez cewnikowania,bo jak przeczytałam że jest to możliwe,to trudno było mi sobie nawet wyobrazić cewnikowanie u tak małego dziecka.naprawde,bardzo się ciesze.
Asiuk,napisz jak maleństwo się czuje.
Asiuk,napisz jak maleństwo się czuje.
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
wstretne choróbska......
Iwonko nie martw sie po prostu zrób badania....to najlepszy sposob by sie dowiedzoec co jest grane...lepiej wiedzoec i leczyc lub lepiej potwierdzic ze dziecko jest zdrowe i nie stresowac sie
Buziaczki
Iwonko nie martw sie po prostu zrób badania....to najlepszy sposob by sie dowiedzoec co jest grane...lepiej wiedzoec i leczyc lub lepiej potwierdzic ze dziecko jest zdrowe i nie stresowac sie
Buziaczki
Podziel się: