reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Iwonko, Asiuk - zdrowka dla dzieciaczkow
moja mala wstala z goraczka 39.3. zamowilismy juz wizyte domowa i po 15 ma przyjsc Pani doktor. zobaczymy co powie, ale raczej nie nastawiam sie na wyjazd. zdrowie Ninki najwazniejsze. no chyba zeby jakims cudem juz dzis i jutro nie miala goraczki, to moze pojedziemy w sobote rano ...
moja mala wstala z goraczka 39.3. zamowilismy juz wizyte domowa i po 15 ma przyjsc Pani doktor. zobaczymy co powie, ale raczej nie nastawiam sie na wyjazd. zdrowie Ninki najwazniejsze. no chyba zeby jakims cudem juz dzis i jutro nie miala goraczki, to moze pojedziemy w sobote rano ...
kajenka
Fanka BB :)
Gufi masz racje- zdrowie dziecka najwazniejsze![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Moniko nam alergolog tlumaczyla, ze w medycynie nie ma takiego okreslenia jak skaza bialkowa, ale czasem go sie stosuje okreslajac alergie wsrod niemowlat. To AZS. Objawy to: Objawy atopowego zapalenia skóry - Atopowe Zapalenie Skóry
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Moniko nam alergolog tlumaczyla, ze w medycynie nie ma takiego okreslenia jak skaza bialkowa, ale czasem go sie stosuje okreslajac alergie wsrod niemowlat. To AZS. Objawy to: Objawy atopowego zapalenia skóry - Atopowe Zapalenie Skóry
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ika za krótko brała lekarz kazał go jeszcze podać przez 4 dni. Wiecie co a ta choroba mojego Kuby daje nam się we znaki cały czas jest ,marudny kompletnie stracił apetyt i spać tez nie bardzo może - chociaż teraz właśnie zasnął.
rudykot2
Mama Franka Baranka
A u nas też szpital - oboje z Frankiem mamy zapalenie gardła i oboje faszerujemy sie antybiotykiem.
Młodemu na 100% wychodzą dolne kły i dlatego to zapalenie gardła, latem było to samo i wykluły się zębole.
Pozdrawiam - asia
Młodemu na 100% wychodzą dolne kły i dlatego to zapalenie gardła, latem było to samo i wykluły się zębole.
Pozdrawiam - asia
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Gufi- i jak malutka?
Podziel się: