reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

Biedne zabkujace dzieciaczki:-(
U nas przewaznie obylo sie bez wiekszego bolu ( marudzenie i gorszy apetyt), tylko przy jednym zabku bylo gorzej a tak to w miare spokojnie, nawet jak jej szlo 5 naraz. Z zabkowaniem na razie mamy spokoj, bo nam juz tylo piatek brakuje do kompletu, a te powinny pojawic sie za minimum pol roku. :tak:

U nas tez problemy ze zdrowiem. Dokladnie z kupka. Od kilku dni Paula robi 2-3 kupki dziennie, dosyc rzadkie i ze sluzem. I albo to przez wprowadzany gluten, albo przez Nutramigen, ktorego serie wstrzymano, bo byl zanieczyszczony, a ktorego moja mala zjadla kilka puszek:wściekła/y:. Nie wykluczam tez, ze cos zjadla na spacerze, lub oblizala brudne raczki:baffled: W poniedzialek zaniose kal na posiew, czy nie ma zadnych bakterii, bo mi sie to nie podoba:no:

reklama
lewa jedynka już wylazła prawa juz juz prawie ale przypałętał się potworny katar do tego i biedactwo oddycha buzią, juz niewiem co wymyslic oilbas na chosteczce obok łóżeczka, frida cały czas w użyciu maść majerankowa, marimar a biedactwo cierpi i nie może oddychac swobodnie :-( i to dzisiaj w roczek

Nasza "jedynka" też nie dość że pierwszy ząbek dopiero to idzie i idzie i dojść nie może.
Ale mamy też inny kłopot: Kuba od tej szczepionki MMR dostał regularnej różyczki- wirus mu się uaktywnił:-(. Nawet nie mam siły pisać Wam co przeżywamy....................

Renik ale macie niewesoło:-(, spróbuj może inchalacje na ciepło tzn garnek z gorącą wodą , dodaj olbasa albo sody oczyszczonej i niech się nawdycha- to powinno pomóc przynajmniej na jakąś chwilkę:-(

Oj Asiuk, współczuje Wam bardzo. Życzę Kubusiowi jak naszybszego powrotu do zdrowia, a Tobie siły i cierpliwości.
Jak już nabierzesz trochę sił to napisz do nas kilka słów, jak sie czujecie.
Pozdrawiam

O matko jak te nasze szkraby musza sie nacierpiec:wściekła/y:

KAJENKA oby Pauli nic nie bylo jak bedziesz miala wyniki z posiewu to daj znac.
RENIK bardzo mi szkoda Emilki oby szybciutko katar minal - moze sprobuj na noc dawac malej Nasivin.
ASIUK matko rozyczka:szok::szok: bardzo ci wspolczuje mam nadzieje ze Kubus jakos to znosi. A ja juz niedlugo tez bede szczepila ta MMR az sie boje:no:

WSZYSTKIM NASZYM MALYM CHOROWITKOM ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWKA A MAMUSIOM WYTRWALOSCI:tak:

Asiuk biedny maluszek rózyczkowy.

A my dzisiaj byk\liśmy u lekarza bo katar sie rozszalał a mnie zaczyna coś łapać mam nadzieję, że nie złapie, Emilka niedość że do grubasów nie nalezy to teraz wogóle nie chce jeść

Aż przykro sie robi jak czytam co piszecie...

Asiuk trzymam kciuki za Was!

Kajenko Ty to w ogóle jesteś "biedna", ale i zarazem silna że tak dajesz sobie radę z ta alergią, podziwiam Cie na prawdę:tak:

Renik dużo zdrówka dla Emilki i żeby do Ciebie się nic nie przypałętało

reklama
Do góry