reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Widze ze u kazdej nastał ten sam okres ... wyrzynanie sie zabków ... ja równiez polecam Viburkol ... my poki co wykorzystalismy jeden przy pierwszym ząbku ... teraz jakos tak lajtowiej, ale ... ten 8 ząb daje Nam popalic ... chyba wykorzystam 2 czopek
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez mam od tygodnia z Ninka problem i sama nie wiem, w czym rzecz :-( w dzien jest wszystko ok, ale jak tylko zasnie to zachowuje sie, jakby ja brzuszek meczyl. rzuca sie, kreci, budzi co chwila, czasem z przerazliwym krzykiem. ale z drugiej strony nie pryka jakos bardzo. przez 3 dni zrobilam jej diete, ale nic to nie pomoglo. juz sama nie wiem, czy to brzuch, czy moze np. te cholerne zeby ... w kazdym razie jestesmy obie juz od tygodnia niewyspane i umeczone moze tez kupie ten Viburcol ...
monika3
Mama Amelki i Filipka
Kurcze...skąd ja to znam ...te niespokojne nocki, budzenie się z płaczem, wyrzynanie się ząbków...biedne te nasz maleństwa...:--(
PS...U nas 8 ząbek wyszedł przedwczoraj ...i mam nadzieję ze przyjnajmniej na jekiś czas będzie spokój
PS1...Wyniki moczu Amelki są ok :-)...narazie....
PS...U nas 8 ząbek wyszedł przedwczoraj ...i mam nadzieję ze przyjnajmniej na jekiś czas będzie spokój
PS1...Wyniki moczu Amelki są ok :-)...narazie....
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Monia cudne wiesci .. ciesze sie bardzo ze wyniki sa ok ... a u Nas własnie ten 8 zabek nie chce wyjsc, ale sie cisnie .. nie wiem, ale jak tak bedzie dalej to sie przejde z młodym do dentysty bo nie wiem czy to tak ma byc ze od miesiaca wychodzi i nadal nic
elisabeth
Październik '06 i '09
Czyli u wszystkich to samo... a u nas na horyzoncie 10 zabek, to już trzecia czwórka, ale jak na razie całkiem spoko, no poza brakiem apetytu, ja stosuję Dentinox żel, rewelacja ... także Viburkolu na razie nie kupuje ale nazwę już tak zareklamowałyście;-) ze gdyby co to pamietam...
monika3
Mama Amelki i Filipka
ale jak tak bedzie dalej to sie przejde z młodym do dentysty bo nie wiem czy to tak ma byc ze od miesiaca wychodzi i nadal nic
Monia nie martw się...u nas obydwie górne dwójki szły chyba z 2 m-ce ...bardzo długo były widoczne w dziąsełku ale co z tego jak nie mogły sie wydostac na swiat ;-)
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Monia nie martw się...u nas obydwie górne dwójki szły chyba z 2 m-ce ...bardzo długo były widoczne w dziąsełku ale co z tego jak nie mogły sie wydostac na swiat ;-)
u nas było dokładnie tak samo,szły i szły,myślałam,że już nigdy nie wyjdą.
Podziel się: