reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
Milkshake,nie wiem jakim cudem udało Ci się opalić Olka.nawet jak Ola spi i wykręce ją do słoneczka to odrazu zaczyna marszczeć czoło i się budzić. jak masz jakiś sprawdzony sposób to napisz
Elisabeth,raz w tygodniu na solarke,to nie jest dużo,ale ja okropnie tego nie lubę,a raz na tydzień to moze jakoś się przełamę.
Elisabeth,raz w tygodniu na solarke,to nie jest dużo,ale ja okropnie tego nie lubę,a raz na tydzień to moze jakoś się przełamę.
Nie mam jakiegoś patentu :-) Na początku to Olek się aż wykręcał z wózka na widok promieni słonecznych - jak wampirek.... a teraz jak uśnie to mu słońce nie przeszkadza.
Choć czasem jak jest śpiący na spacerku, a nie potrafi usnąć to wystawiam go do słońca i wtedy automatycznie zamyka oczka i po chwili już śpi....
Tak sam się przyzwyczaił do słoneczka.
Choć czasem jak jest śpiący na spacerku, a nie potrafi usnąć to wystawiam go do słońca i wtedy automatycznie zamyka oczka i po chwili już śpi....
Tak sam się przyzwyczaił do słoneczka.
elisabeth
Październik '06 i '09
Fajnie to sobie wymyśliłaś , może ja też tak spróbuję? może wtedy mały trochę się opali, choć wydaje mi się, że cerę ma po mnie i będzie mleczny, o strzaskaniu się na mahoń nie ma mowy (czyt. mocnym opaleniu się) !
Ja wogóle nie cierpię się opalać, ale lubię być opalona i jak tu babie dogodzić?. Ale chyba się zmuszę i raz w tyg solarium, bo też wyglądam okropnie, blada jak ściana w szpitalu, szara cera, podkrążone oczy do samej szyi-ech! A w ciąży byłyśmy takie piękne. Może jeszcze raz?
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Kurcze Oliwka ma dzisiaj caly dzien bieguke...:-(nie wiem co jej jest dzwonilam do lekarza to powiedziala,ze jakis wirus ja aakuje bo jeszcze sobie pokasluje((na szczescie humorek jej dzisiaj dopisywal,ale co z tego jak wole zeby byla zdrowa a nie znowu jakas choroba((
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
MACIUŚ JAK UŚNIE W WOZECZKU TO TEŻ PROMIENIE SLONECZNE MU NIE PRZESZKADZAJĄ, JEDNAK JA GO ZASLANIAM PRZED SLONKIEM
Podziel się: