reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

oj ja też jestem blada jak ściana, do tego worki pod oczami z niewyspania.... :oo2:
Olek ma bardziej opalone rączki ode mnie... ale już mu daje spokój i nie bedę wystawiać go do słońca by mu to nie zaszkodziło.

reklama
Aninaaa raz w tygodniu solarka? ZA MAŁO!!! Ja to muszę od razu cały karnecik wykupić:-D żeby coś było widać.

Milkshake,nie wiem jakim cudem udało Ci się opalić Olka.nawet jak Ola spi i wykręce ją do słoneczka to odrazu zaczyna marszczeć czoło i się budzić.:dry: jak masz jakiś sprawdzony sposób to napisz:-D

Elisabeth,raz w tygodniu na solarke,to nie jest dużo,ale ja okropnie tego nie lubę:baffled:,a raz na tydzień to moze jakoś się przełamę.

Nie mam jakiegoś patentu :-) Na początku to Olek się aż wykręcał z wózka na widok promieni słonecznych - jak wampirek.... a teraz jak uśnie to mu słońce nie przeszkadza.

Choć czasem jak jest śpiący na spacerku, a nie potrafi usnąć to wystawiam go do słońca i wtedy automatycznie zamyka oczka i po chwili już śpi....

Tak sam się przyzwyczaił do słoneczka.

Choć czasem jak jest śpiący na spacerku, a nie potrafi usnąć to wystawiam go do słońca i wtedy automatycznie zamyka oczka i po chwili już śpi....
Fajnie to sobie wymyśliłaś:-D :tak: , może ja też tak spróbuję? może wtedy mały trochę się opali, choć wydaje mi się, że cerę ma po mnie i będzie mleczny, o strzaskaniu się na mahoń nie ma mowy (czyt. mocnym opaleniu się):no: :-D !

Ja wogóle nie cierpię się opalać, ale lubię być opalona i jak tu babie dogodzić?:no:. Ale chyba się zmuszę i raz w tyg solarium, bo też wyglądam okropnie, blada jak ściana w szpitalu, szara cera, podkrążone oczy do samej szyi-ech! A w ciąży byłyśmy takie piękne. Może jeszcze raz:-D?

No wlasnie ja dzisiaj bylam na solarium i bylo fajnie uwielbiam sie wygrzewac a nie bylam ponad rok.Ja bym chciala chociaz dwa razy w tyg.ale watpie,ze mi to wyjdzie....:-D

Kurcze Oliwka ma dzisiaj caly dzien bieguke...:-(nie wiem co jej jest dzwonilam do lekarza to powiedziala,ze jakis wirus ja aakuje bo jeszcze sobie pokasluje:(((na szczescie humorek jej dzisiaj dopisywal,ale co z tego jak wole zeby byla zdrowa a nie znowu jakas choroba:(((

reklama
Do góry