reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
klaudoos no my myslelismy najpierw o kolorze carbon, taki sam, tylko cały siwy bez tego pomaranczowo-żółtego Ale ten jakis cieplejszy sie wydał w koncu, nie taki smutasek Mam nadzieje ze to dobry wybor
iwi10
Fanka BB :)
Malta na pewno dobry wybór :-)ja mam tą samą furę dla mojego synka, ale ja wybrałam zieleń, bo uwielbiam ten kolor.
modlicha83
Fanka BB :)
malta - super wózek wybraliście
Dzięki za odp w sprawie Vat-u.. to chyba faktycznie lepiej kupić jeszcze w grudniu..
Dzięki za odp w sprawie Vat-u.. to chyba faktycznie lepiej kupić jeszcze w grudniu..
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Dzięki Kochanieńkie. Fajnie że się Wam podoba
Bałam się co by nie był za pstrokaty...zwłaszcza jak dla chłopcaale moj M stwierdzil ze Synu będzie miał wypasioną, sportową ,stuningowaną furę bo ten wózio jakby lekkawo sportowy, no i te kolorki...:-)
klaudoos a mnie się bardzo podobają czarne...na prawdę Widziałam babke z czarny x landerem i dwie z czarnym mutsymPodobno była to jakas wersja limitowanaDla mnie boskie bo ja uwielbiam czarny kolor i wiekszosc mojej szafy to ciuchy czarne i białe
Niestety moja rodzinka stwierdzila- "basta"! Czarnego dość! No i zostałam przegłosowana:-(
Bałam się co by nie był za pstrokaty...zwłaszcza jak dla chłopcaale moj M stwierdzil ze Synu będzie miał wypasioną, sportową ,stuningowaną furę bo ten wózio jakby lekkawo sportowy, no i te kolorki...:-)
klaudoos a mnie się bardzo podobają czarne...na prawdę Widziałam babke z czarny x landerem i dwie z czarnym mutsymPodobno była to jakas wersja limitowanaDla mnie boskie bo ja uwielbiam czarny kolor i wiekszosc mojej szafy to ciuchy czarne i białe
Niestety moja rodzinka stwierdzila- "basta"! Czarnego dość! No i zostałam przegłosowana:-(
malta też chciałam ten kolorek albo ten szary z czerwonym ale jak wiesz mam sam szary i to Mutsy. Śliczna wypasiona bryka...i faktycznie taka trochę sportowa (przez dodatki pomarańczowe) Będzie się napewno dobrze nią jeśździło
reklama
stuningowana fura- az sie usmiechnelam ja tez uwielbiam kolor czarny, mam w domu prawie wszystko czarne, choc jak wyszczuplalam przed ciaza to mąz mi zakazal czarnych tylko zielen, niebieski róż.. i fakt zmienil mi sie wtedy nawet nastroj, ale i tak uwielbiam czarny z tym,ze u mnie czarny wozek by nie przeszedl- bo mój już ma tego koloru dosc..
Podziel się: