reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
klaudoos no my myslelismy najpierw o kolorze carbon, taki sam, tylko cały siwy bez tego pomaranczowo-żółtego:tak: Ale ten jakis cieplejszy sie wydał w koncu, nie taki smutasek:-D Mam nadzieje ze to dobry wybor:-D

ja uwazam ze ten najladniejszy:)

tak samo Ribi- tez bym wziela szary- niebieski i czerwony by mnie gryzly! a czarny taki smutny!

ja chyba ide zrobic porzadek w szafie! bo mi sie nudi.. a potem filmik.

Dzięki Kochanieńkie. Fajnie że się Wam podoba:-D

Bałam się co by nie był za pstrokaty...zwłaszcza jak dla chłopca:zawstydzona/y:ale moj M stwierdzil ze Synu będzie miał wypasioną, sportową ,stuningowaną furę bo ten wózio jakby lekkawo sportowy, no i te kolorki...:-)

klaudoos a mnie się bardzo podobają czarne...na prawdę :tak:Widziałam babke z czarny x landerem i dwie z czarnym mutsym:tak:Podobno była to jakas wersja limitowana:tak:Dla mnie boskie bo ja uwielbiam czarny kolor i wiekszosc mojej szafy to ciuchy czarne i białe:tak:
Niestety moja rodzinka stwierdzila- "basta"! Czarnego dość! No i zostałam przegłosowana:-(

malta też chciałam ten kolorek albo ten szary z czerwonym ale jak wiesz mam sam szary i to Mutsy. Śliczna wypasiona bryka...i faktycznie taka trochę sportowa:) (przez dodatki pomarańczowe) :) Będzie się napewno dobrze nią jeśździło:)

reklama
stuningowana fura- az sie usmiechnelam:) ja tez uwielbiam kolor czarny, mam w domu prawie wszystko czarne, choc jak wyszczuplalam przed ciaza to mąz mi zakazal czarnych tylko zielen, niebieski róż.. i fakt zmienil mi sie wtedy nawet nastroj, ale i tak uwielbiam czarny:) z tym,ze u mnie czarny wozek by nie przeszedl- bo mój już ma tego koloru dosc..

Do góry