reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
klaudoos no my myslelismy najpierw o kolorze carbon, taki sam, tylko cały siwy bez tego pomaranczowo-żółtego:tak: Ale ten jakis cieplejszy sie wydał w koncu, nie taki smutasek:-D Mam nadzieje ze to dobry wybor:-D

ja uwazam ze ten najladniejszy:)

tak samo Ribi- tez bym wziela szary- niebieski i czerwony by mnie gryzly! a czarny taki smutny!

ja chyba ide zrobic porzadek w szafie! bo mi sie nudi.. a potem filmik.

Dzięki Kochanieńkie. Fajnie że się Wam podoba:-D

Bałam się co by nie był za pstrokaty...zwłaszcza jak dla chłopca:zawstydzona/y:ale moj M stwierdzil ze Synu będzie miał wypasioną, sportową ,stuningowaną furę bo ten wózio jakby lekkawo sportowy, no i te kolorki...:-)

klaudoos a mnie się bardzo podobają czarne...na prawdę :tak:Widziałam babke z czarny x landerem i dwie z czarnym mutsym:tak:Podobno była to jakas wersja limitowana:tak:Dla mnie boskie bo ja uwielbiam czarny kolor i wiekszosc mojej szafy to ciuchy czarne i białe:tak:
Niestety moja rodzinka stwierdzila- "basta"! Czarnego dość! No i zostałam przegłosowana:-(

malta też chciałam ten kolorek albo ten szary z czerwonym ale jak wiesz mam sam szary i to Mutsy. Śliczna wypasiona bryka...i faktycznie taka trochę sportowa:) (przez dodatki pomarańczowe) :) Będzie się napewno dobrze nią jeśździło:)

reklama
stuningowana fura- az sie usmiechnelam:) ja tez uwielbiam kolor czarny, mam w domu prawie wszystko czarne, choc jak wyszczuplalam przed ciaza to mąz mi zakazal czarnych tylko zielen, niebieski róż.. i fakt zmienil mi sie wtedy nawet nastroj, ale i tak uwielbiam czarny:) z tym,ze u mnie czarny wozek by nie przeszedl- bo mój już ma tego koloru dosc..

Do góry