reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

a mój małż właśnie chciał czarny wózek ale powiedziałam mu, że jakoś dla dziecka to nie bardzo. Bo dziecko powinno mieć takie wesoły,a czarny to takie "francja-elegancja" :) ale szary też super wygląda i takie elegancki:)

reklama
hehe moj tez wymyslił że czarny to fajny...to go popukalam w glowe;-)....i spodobal mu sie ten garfitowy (taki rbibi jak ty masz ten kolorek) juz kiedys pisalam, że stwierdził ze do samochodu bedzie pasowal;-):-D

Mnie też się strasznie podoba ten wózek. Może też taki kupię? Tylko, że cena jest bardzo wysoka. Niby dostałam od teściowej nawet troszkę więcej, ale miałam nadzieję, że zamknę się w 1500. Sama nie wiem... Ale mam teraz dylemat. Muszę zobaczyć go na żywo, może wtedy przekonam się do zakupu?

Mnie też się strasznie podoba ten wózek. Może też taki kupię? Tylko, że cena jest bardzo wysoka. Niby dostałam od teściowej nawet troszkę więcej, ale miałam nadzieję, że zamknę się w 1500. Sama nie wiem... Ale mam teraz dylemat. Muszę zobaczyć go na żywo, może wtedy przekonam się do zakupu?

Kashyaa my dalismy za niego na allegro 1700zł:tak:Ale tu jest wszystko. Bardzo duze wyposazenie: gondola, spacerowka, fotelik, adaptery, torba i wiele innych gadżetow;-)

X-LANDER XA 2010 SPACERÓWKA GONDOLA+FOTELIK+TORBA (1359324746) - Aukcje internetowe Allegro.

Zamowilam jednego dnia a drugiego wózio był juz u mnie:szok:
Trzeba tylko najpierw zapytac babkę czy jest dostępny dany kolorek:-D

malta - wspaniały wózek! X-Landery górą! :-D
Fotelik macie oryginalny X-car? czy mogę cię prosić o wrzucenie zdjęcia adapterów? Szukamy teraz fotelika i boję się, że kupię nie takie jak trzeba...

Gdyby któraś z was miała adaptery do Maxi-Cosi i X-Landera XA, to też będę wdzięczna za zdjęcie.

my wczoraj odebraliśmy nasz wózio i powiem wam, że pomimo, że starszy model, to też jest fajniutki. Okazało się jeszcze, że jedna dętka jest do wymiany, ale za to ociupinkę nam opuścili
nie spodziewałam się tylko, że to składanie i spinanie do kupy takie skomplikowane!!!
Za to po odpięciu kółek (super lekko i bezproblemowo!) spokojnie zmieścił się do bagażnika naszej Ibi, choć wozimy tam koło zapasowe.

Jak tylko odwiesi mi się program do pobierania zdjęć to wrzucę fotki :)

Mam jeszcze pytanko: czy jak pierzecie tapicerkę, to ręcznie czy w pralce? Na instrukcji jest niby napisane, żeby ręcznie, ale może któraś zaryzykowała?

reklama
Do góry