reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Kurka, jak tak dalej pójdzie to zostanę jedyną styczniówką bez wózka... Ale Wam zazdroszczę, że już macie to z głowy.

Kochana spokojnie...dasz radę. Masz chociaż już jakiś upatrzony?

monia-t a widzisz warto było poczekać. Masz super wózio...taki mercedes dla maleństwa:)

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie nie mam nic na oku konkretnego. Ale mam jakąś tam wizję, więc mam nadzieję, że jak pojadę do sklepu i powiem podstawowe dane techniczne, to coś fajnego mi zaproponują.

No właśnie nie mam nic na oku konkretnego. Ale mam jakąś tam wizję, więc mam nadzieję, że jak pojadę do sklepu i powiem podstawowe dane techniczne, to coś fajnego mi zaproponują.

ale warto najpierw poczytać na necie opinie:) określ sobie budżet i popatrz co za tę cenę możesz mieć...

Nareszcie udało mi się dorwac x landera xa w moim upatrzonym kolorze:-)

Od początku zastanawiałam się nad dwoma kolorkami- CARBON (jasny siwy+ ciemno szary) i ROCKY (siwy+ ciemno żółty, wpadający w pomarańcz).

Ostatecznie wygrał ROCKY bo jakiś taki cieplejszy, bardziej przytulny:-) i własnie go zamowiłam:-) Bedzie w przyszlym tygodniu i juz sie cieszę:-)

Kupiłam na allegro ale linka daje z Bobo wózki, jakby , ktoras z Was chciała luknąć:-)

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR - gwarancja 2 lata! - niepowtarzalna PROMOCJA!

Pełna kolorystyka na dole stronki:-)

malta ja też jak jeszcze chciałam x-landera to miałam wziąć albo ten co ty:szaro pomarańczoowy albo ten szaro-czerwony...ale mam Mutsy szarego:)

Ribi, mutsy jest fajniutki:-) Na samym początku ciąży, jak dopiero zaczęłam oglądac wózeczki, to odrazu tylko te dwa : mutsy i x lander wchodziły w grę:-)Ale zawsze brałam pod uwagę kolor szary lub szary z innym:tak:Po prostu lubię proste klasyczne wzory jak i kolory a nie przepadam za pstrokacizną:no: Ale to juz kwestia gustu i kazdy wybiera jaki mu sie podoba a ja nie krytykuję:tak:i wypowiadam sie tylko odnosnie tego co mnie dotyczy:tak:

A więc u mnie padło na x landera, chociaz,. nie powiem, zdania były podzielone...:-)

Kashyaa spokojnie wózeczek napewno jakis znajdziesz, tak jak Ribi napisała najpierw zobacz ile mozesz wydac, potem cos poszukaj napewno wiesz jaki bys chciala czy maly vzy duzy itd a potem poczytaj opinie ...Nie trzeba z domu wychodzic , na necie poszukasz a potem wrazie czego gdzies do sklepu przejedziesz sie i obadasz jak on na zywo wyglada
Ja kupowałam wózeczek tutaj i dostałane jeszcze spiworek za połowe ceny http://www.ewozki.eu/

x-landery fajowe - moja przyjaciolka wlasnie kupila!

Jak ktos chce zainwestowac to polecam STOKKE - bo mam wlasnie taki i szczerze to ten wozek wcale sie nie zuzywa - jest swietny w uzytkowaniu- funkcja dajaca mozliwosc wjechanie i zjechanie po schodach bardzo mi sie sprawdzila - szczerze polecam!!

reklama
Do góry