reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Kurka, jak tak dalej pójdzie to zostanę jedyną styczniówką bez wózka... Ale Wam zazdroszczę, że już macie to z głowy.

Kochana spokojnie...dasz radę. Masz chociaż już jakiś upatrzony?

monia-t a widzisz warto było poczekać. Masz super wózio...taki mercedes dla maleństwa:)

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie nie mam nic na oku konkretnego. Ale mam jakąś tam wizję, więc mam nadzieję, że jak pojadę do sklepu i powiem podstawowe dane techniczne, to coś fajnego mi zaproponują.

No właśnie nie mam nic na oku konkretnego. Ale mam jakąś tam wizję, więc mam nadzieję, że jak pojadę do sklepu i powiem podstawowe dane techniczne, to coś fajnego mi zaproponują.

ale warto najpierw poczytać na necie opinie:) określ sobie budżet i popatrz co za tę cenę możesz mieć...

Nareszcie udało mi się dorwac x landera xa w moim upatrzonym kolorze:-)

Od początku zastanawiałam się nad dwoma kolorkami- CARBON (jasny siwy+ ciemno szary) i ROCKY (siwy+ ciemno żółty, wpadający w pomarańcz).

Ostatecznie wygrał ROCKY bo jakiś taki cieplejszy, bardziej przytulny:-) i własnie go zamowiłam:-) Bedzie w przyszlym tygodniu i juz sie cieszę:-)

Kupiłam na allegro ale linka daje z Bobo wózki, jakby , ktoras z Was chciała luknąć:-)

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR - gwarancja 2 lata! - niepowtarzalna PROMOCJA!

Pełna kolorystyka na dole stronki:-)

malta ja też jak jeszcze chciałam x-landera to miałam wziąć albo ten co ty:szaro pomarańczoowy albo ten szaro-czerwony...ale mam Mutsy szarego:)

Ribi, mutsy jest fajniutki:-) Na samym początku ciąży, jak dopiero zaczęłam oglądac wózeczki, to odrazu tylko te dwa : mutsy i x lander wchodziły w grę:-)Ale zawsze brałam pod uwagę kolor szary lub szary z innym:tak:Po prostu lubię proste klasyczne wzory jak i kolory a nie przepadam za pstrokacizną:no: Ale to juz kwestia gustu i kazdy wybiera jaki mu sie podoba a ja nie krytykuję:tak:i wypowiadam sie tylko odnosnie tego co mnie dotyczy:tak:

A więc u mnie padło na x landera, chociaz,. nie powiem, zdania były podzielone...:-)

Kashyaa spokojnie wózeczek napewno jakis znajdziesz, tak jak Ribi napisała najpierw zobacz ile mozesz wydac, potem cos poszukaj napewno wiesz jaki bys chciala czy maly vzy duzy itd a potem poczytaj opinie ...Nie trzeba z domu wychodzic , na necie poszukasz a potem wrazie czego gdzies do sklepu przejedziesz sie i obadasz jak on na zywo wyglada
Ja kupowałam wózeczek tutaj i dostałane jeszcze spiworek za połowe ceny http://www.ewozki.eu/

x-landery fajowe - moja przyjaciolka wlasnie kupila!

Jak ktos chce zainwestowac to polecam STOKKE - bo mam wlasnie taki i szczerze to ten wozek wcale sie nie zuzywa - jest swietny w uzytkowaniu- funkcja dajaca mozliwosc wjechanie i zjechanie po schodach bardzo mi sie sprawdzila - szczerze polecam!!

reklama
Do góry