reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
monia-t jak tylko kliknę fotki tych adapterow to wstawię:-) Na pewno dzisiaj:-)
Fotelik mamy x landerowski- x car:-)
Fotelik mamy x landerowski- x car:-)
Malta- my tez mamy taki wózek, tylko ze czerwony Dobry wybór Widze że duzo dziewczyn zakupiło x- landery My wzięliśmy czerwony z myślą o tym, że bedzie bardziej pasował do dziewczynki Tylko własnie musimy jeszcze zakupić adaptery do fotelika Myslicie ze przez allegro można?
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
moniaivoy oczywiscie za na allegro mozna kupic:-)
AT X-lander adaptery xa x-a x-t x3 x-car x-run (1347227573) - Aukcje internetowe Allegro
monia-t dokladnie takie mam jak powyżej:-)
AT X-lander adaptery xa x-a x-t x3 x-car x-run (1347227573) - Aukcje internetowe Allegro
monia-t dokladnie takie mam jak powyżej:-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
To i ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami Doczekać się nie mogę już spacerków
Wózeczek NEO Baby Star, za cały komplet 615zł (nowy), jak na tą cenę, to wydaje mi się, że całkiem nieźle wyposażony :-)
Wózeczek NEO Baby Star, za cały komplet 615zł (nowy), jak na tą cenę, to wydaje mi się, że całkiem nieźle wyposażony :-)
- Spacerówka
- Gondola
- Fotelik samochodowy
- Kapturek przeciwdeszczowy na fotelik
- Osłona na nóżki na fotelik
- Osłona na nóżki na spacerówkę
- Torba
- Moskitiera
- Folia przeciwdeszczowa
C
claudia4you
Gość
To i ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami Doczekać się nie mogę już spacerków
No zakup super- gratulacje - kolorek też fajny
modlicha83
Fanka BB :)
Bardzo fajny wózek.. a w tle chyba ta znaleziona choinka, co?
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Farbka, ja nim jestem zachwycona, a małżon jeździ w kółko po pokoju i się nadziwić nie może, że tak łatwo go się prowadzi Cała rodzina wczoraj go testowała i coś czuję, że będzie walka, kto ma na spacery wychodzić ;-)
modlicha, zgadza się, w tle choineczka, chociaż jeszcze w trakcie strojenia, bo mi się lampki zapodziały :-(
modlicha, zgadza się, w tle choineczka, chociaż jeszcze w trakcie strojenia, bo mi się lampki zapodziały :-(
Podziel się: