reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

monia-t ja też prałam tapicerkę od fotelika samochodowego w 30 stopniach i 700 obrotów wirowanie. U mnie w pralce to jest opcja pranie ręczne. Powodzenia i jak już go odświerzysz wrzuć fotki:)

reklama
Malta- my tez mamy taki wózek, tylko ze czerwony:) Dobry wybór:) Widze że duzo dziewczyn zakupiło x- landery:) My wzięliśmy czerwony z myślą o tym, że bedzie bardziej pasował do dziewczynki:) Tylko własnie musimy jeszcze zakupić adaptery do fotelika:) Myslicie ze przez allegro można?

To i ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami :-D Doczekać się nie mogę już spacerków :-D
Wózeczek NEO Baby Star, za cały komplet 615zł (nowy), jak na tą cenę, to wydaje mi się, że całkiem nieźle wyposażony :-)

• Spacerówka
  • Gondola
  • Fotelik samochodowy
  • Kapturek przeciwdeszczowy na fotelik
  • Osłona na nóżki na fotelik
  • Osłona na nóżki na spacerówkę
  • Torba
  • Moskitiera
  • Folia przeciwdeszczowa

Tosia pewnie będzię zachwycona. Naprawdę fajny wózeczek i sporo ma tego wszystkiego jak za 615zł... Aż ciężko uwierzyć, że tyle kosztował, naprawdę wygląda bardzo "dobrze"! :D

reklama
Farbka, ja nim jestem zachwycona, a małżon jeździ w kółko po pokoju i się nadziwić nie może, że tak łatwo go się prowadzi :-D Cała rodzina wczoraj go testowała i coś czuję, że będzie walka, kto ma na spacery wychodzić ;-)

modlicha, zgadza się, w tle choineczka, chociaż jeszcze w trakcie strojenia, bo mi się lampki zapodziały :-(

Do góry