reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

monia-t ja też prałam tapicerkę od fotelika samochodowego w 30 stopniach i 700 obrotów wirowanie. U mnie w pralce to jest opcja pranie ręczne. Powodzenia i jak już go odświerzysz wrzuć fotki:)

reklama
Malta- my tez mamy taki wózek, tylko ze czerwony:) Dobry wybór:) Widze że duzo dziewczyn zakupiło x- landery:) My wzięliśmy czerwony z myślą o tym, że bedzie bardziej pasował do dziewczynki:) Tylko własnie musimy jeszcze zakupić adaptery do fotelika:) Myslicie ze przez allegro można?

To i ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami :-D Doczekać się nie mogę już spacerków :-D
Wózeczek NEO Baby Star, za cały komplet 615zł (nowy), jak na tą cenę, to wydaje mi się, że całkiem nieźle wyposażony :-)

• Spacerówka
  • Gondola
  • Fotelik samochodowy
  • Kapturek przeciwdeszczowy na fotelik
  • Osłona na nóżki na fotelik
  • Osłona na nóżki na spacerówkę
  • Torba
  • Moskitiera
  • Folia przeciwdeszczowa

Tosia pewnie będzię zachwycona. Naprawdę fajny wózeczek i sporo ma tego wszystkiego jak za 615zł... Aż ciężko uwierzyć, że tyle kosztował, naprawdę wygląda bardzo "dobrze"! :D

reklama
Farbka, ja nim jestem zachwycona, a małżon jeździ w kółko po pokoju i się nadziwić nie może, że tak łatwo go się prowadzi :-D Cała rodzina wczoraj go testowała i coś czuję, że będzie walka, kto ma na spacery wychodzić ;-)

modlicha, zgadza się, w tle choineczka, chociaż jeszcze w trakcie strojenia, bo mi się lampki zapodziały :-(

Do góry