reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
A ja się dzisiaj zeźliłam :wściekła/y:
Małżon wreszcie dostał kasę, chciałam jechać po wózeczek, dzwonię do kobitki, a tu się okazuje, że dopiero w piątek mam dzwonić, czy są dostępne, bo póki co stelaży nie ma, poza tym samo szycie pokrowców trwa 2 dni... Wrrr... :wściekła/y: Miałam nadzieję, że będą dostępne od ręki, już się tak cieszyłam, że dzisiaj będę go miała :-(

teraz najśmieszniej będzie jak stelaża nie zmieścimy do bagażnika, bo teoretycznie ma dł. 90cm, a nasz bagażnik 88cm, więc trzeba będzie jakoś pod skosem...
ale jak to mówią: jak się popieści, to się zmieści :-D

tak, do xlanderów pasują foteliki maxi-cosi. Potrzeba tylko adapterów. Nie wiem jak jest w xa (ja mam model x-go), ale w moim wózku te same adaptery, które służą do montowania gondolki na stelażu, pasują również do fotelika, więc może w xa jest tak samo
A zakup naprawdę świetny, gartulacje!

Monia-t bardzo fajny wózek i przede wszystkim - CENOWO REWELACYJNY!!!!!!!:-)
Pomaranczowy kolor tez ładny dziewczynce sie napewno spodoba
GRATULUJE ZAKUPU

mam tylko nadzieję, że wszystko jest w nim sprawne. Jak już odbiorę wózek, to podzielę się wrażeniami :-)

Wam również życzę udanych zakupów

reklama
Do góry