reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
Monia-t a braliście pod uwagę wogóle wózek parasolkę z gondolą??
np, chicco takie robi i lola-up. tam mozna na stelażu najpierw gondolkę mieć lub fotelik lub potem siedzisko spacerowe. te wózki są lekkie, skladają się fajnie tylko zimą będzie problem jak śniegu nasypie to nie wiem jak koła dadzą radę. Zdrugiej strony mnustwo jest ludzi co parasolkami jeżdzą niezależnie od pogody i dają radę.http://allegro.pl/zestaw-bebe-confort-loola-i1341342748.html
http://allegro.pl/chicco-trio-for-me-stan-igla-i1355827932.html

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, proszę o namiary sprawdzonych sklepow internetowych z wózkami.

Szukam x landera xa ale w kolorze CARBON lub ROCKY, najlepiej cały zestaw z fotelikiem.

Mam problem bo wszędzie gdzie pytam to tych kolorkow brak:-(

Właśnie dzwoniła koleżanka, że miałaby gondolę i fotelik X-landera za 250zł, ale jeszcze nie widziałam zdjęć i przede wszystkim mam wątpliwości czy wejdzie do mojej Ibizy, bo jest sporawy stelaż. Wczoraj byliśmy w Entliczku i w sumie spodobał nam się Tako Jumper. Gondola jest dość mała, ale Natalia raczej wielka tez nie będzie (32 tc 1700g), choć lekarka mówi, że jest drobna ale ma długie nogi :biggrin2: i tu moze byc problem.
Prawda jest taka, że musimy się bardziej z M zmobilizować i wymierzyć naszą limuzynę. W tym tygodniu moze wybierzemy się do jeszcze jednego sklepu, gdzie mają duży wybór wózków i coś sobie wypatrzymy.

Na BB jednak dziewczyna ogłaszała się, że ma Bebe Confort Trophy Avenue https://www.babyboom.pl/forum/sprze...a-dziecka-od-0-do-ok-2-5-a-46524/#post6320708
wˇzek_022.jpgwˇzek_016.jpgwˇzek_018.jpg
tylko kółka niezbyt odpowiednie na zimę :(

Z innych typów:
Tako Jumper X 2w1 (gondola + spacerówka) (1355492438) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek wielofunkcyjny firmy Tako! OKAZJA!! (1321793904) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER WÓZEK TRITON 3W 1 (1340813968) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Trzyfunkcyjny Triton Titi cena 500 zł. (1338152507) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek style at active firmy BEBECAR (1345848699) - Aukcje internetowe Allegro
Mały,lekki, zwinny.Ideał dla mamy i dzieckaTiTi (1355440659) - Aukcje internetowe Allegro

z czego widać, ze właściwie szukam trochę po omacku :-(
jak podoba mi się wózek, to albo nie można zamontować fotelika albo koła są piankowe i nie wiem, jak się sprawdzą w zimie. Jednym słowem póki co - dupa blada.

Ten Chicco całkiem ładny, ale takich całkiem małych kółek, to chyba bym właśnie nie chciała...
dziewczyny, czy któraś próbowała takimi jeździć w zimie?

co do sklepu internetowego: http://twojedziecko.net

Ostatnia edycja:
widzę poszukiwanie wózków trwa:) życzę powodzenia....monia-t zmierz sobie bagażnik i będziesz wiedziala co ci wejdzie a co nie....:)

reklama
Dzis w koncu zamówilismy z mezem wozek z calym wyposazeniem:-):-)
W sobote bedzie do odbioru:-):-):-)
A wózkiem tym jest TAKO WARRIOR:-)

Do góry