reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

aukcja na X-Landera kończy się o 12:22
Rozmawiałam z właścicielką (strasznie sympatyczna), bo nie udało mi się wybrać, żeby go obejrzeć na żywo i powiedziała mi, że jest w szoku, bo aukcję obserwuje 40 osób!!! Na razie nikt nie licytuje (w końcu to Kraków i każdy próbuje być sprytniejszy, żeby coś zaoszczędzić) ;-)
Ja też jestem w szoku i tracę nadzieję, że uda się go kupić, albo cena wywinduje powyżej naszych możliwości.
Jak myślicie, ile ten wózek może być faktycznie warty?

reklama
monia-t spokojnie z tymi obserwującymi to może by tylko chwyt....może też pomyśl o jakiejś alternatywie. Może u was w kraku jest jakis komis dziecięcy?Wiesz podobno warto skoczyć do takiego sklepu. Popatrz też tutaj Kraków ubranka, zabawki, wózki dla dzieci - Gumtree Kraków ja z gumtree dużo kupilam bo ceny fajne a możesz podjechac i zobaczyć. Niestety nie wiem ile jest wart ten x-lander....

dzięki Ribi :)
ja się zupełnie nie upieram na ten wózek, tylko szukałam w sumie gdzieś blisko nas, żeby go jeszcze obejrzeć, no i ten się akurat pokazał. W sumie, to dopiero zaczęliśmy poszukiwania.
No i chcę żeby był z fotelikiem do kompletu, bo nasze autko (Ibizka) nie jest zbyt pakowne i moglibyśmy wtedy wozić sam stelaż i dziecko w foteliku.

W sklepie, który zresztą tu polecałam, mają też komis i serwis, więc wózki w bdb stanie
TwojeDziecko - wzki, ubranka, foteliki dzieciece
jest naprawdę w super stanie, świetnie amortyzuje, bo go testowaliśmy w sklepie i można dopasować fotelik. Nie wiem tylko, czy gondolka nie jest zbyt nisko...

----------------------------------------------------------------
no niestety. Głupia ja, bo zadzwonił do mnie telefon i odebrałam i nie zdążyłam z licytacją!!!! :wściekła/y:
wózek poszedł za 610zł

Co w takim razie myślicie o tym Deltimie z linka wyżej?

Ostatnia edycja:
Monia-t - oj szkoda, że sie nie udało :( A co do tego wozka, źle nie wygląda i w sumie jest tani, chyba musisz sama ocenić i sprawdzić, jak sie prowadzi i czy Ci odpowiada.

monia-t skoro macie ibizę (rozumiem, że chachback) to lepiej sprawdźcie czy Wam się zmieści stelaż. Pisze o tym,bo dla nas to było istotne przy wyborze i w rezultacie zamiast x-landera zdecydowaliśmy się na Mutsy transporter...chodzą w niezłej cenie (ale teraz nie ma fajnej oferty na all)

reklama
Monia-t-dziewczyny zaczęły zachwalać tak te x-landery ze ja tez zaczęłam rozglądać się za urzywanym,co prawda,bo mam spacerowy po synku,ale się okazało ze brakuje paru istotnych rzeczy(mieliśmy małego owczarka niemieckiego i on wszystko kradł..pranie ze sznurka...jak nie przypilnowałam to ukradł i podziurawił,podarł...zeżarł pałąk zabezpieczający,pasy bo się odpinały...a mam samą spacerówkę..dokupić do niej to i parasolkę to wyjdzie mi ze 250 zł,więc wolę dołożyć drugie i mieć z gondolą wózek,z resztą spacerówkę bym miala do sadu...i bym się nie bala ze mi się pobrudzi bo syn ją trochę doprawił)Ja zastanawiałam sie nad xt albo taki jak ten xa.
A tu ci wklejam przykładową aukcję:
X LANDER XA SPACER+GOND +TOR +FOTELIK GRATIS bdb (1321310430) - Aukcje internetowe Allegro
Niby napisane ze fotelik gratis a nie dotyczy go licytacja.

Ostatnia edycja:
Do góry