reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

monia-t masz mozliwość wyprowadzenia wózka i przymierzenia go do samochodu, tak samo z fotelikiem możesz go wpiąć do samochodu. My pojechaliśmy do sklepu i moj mąż razem ze sprzedawcą wyprowadzili 2 wózki i wsadzali do naszej Astry (3 dzrwi, chachback i instalacja gazowa+ koło zapasowe). I Mutsy i x-lander weszły ale Mutsy zajął dużo, dużo mniej miejsca (mówimy o Mutsy Transporter).

fogia niestety sprawa z Vatem już jest przesądzona. niby wzrasta tylko o 1 % ale pamiętaj, że wzrośnie o 1% w każdej sferze więc wszystkie ceny pójdą do góry...bo sam towar, dowóz, wyprodukowanie itd....czyli jednym słowem podwyżka tylko o ile....?

reklama
klaudoos - dzięki za info. Ciekawe jakie modele konkretnie miały te koleżanki na myśli, bo X-Lander też jest Deltima...

spokojniutko teraz będziemy "monitorować rynek" i szukać jakiejś okazji. Mam nadzieję, że mamy na to grubo ponad miesiąc :-)
chyba model focus albo puma, premier i taki co material mial w srodki w paski- tylko material byl ladny, ale cholerka nie przypomne sonie, chyba ze na allegro znajde to napisze jeszcze.
x-landeer fakt jest deltim ale podfirmą.

ribi, klaudoos - wielkie dzięki :-)

dziewczyny z Krakowa
- znacie może jakiś sensowny komis z wózkami? Sprawdzałam na zumi, ale te co znalazłam nie mają adresów internetowych...

ribi - to co wyskakuje, to przejrzałam :-) ale czasami są fajne komisy, a nie mają swoich stronek. Co polecenie, to polecenie :-) Dzieki za namiar :tak:

reklama
Monia-t - ja mam niedaleko siebie na Kurdwanowie komis z wozkami, szczerze nie wiem po ile maja tam wozki i chyba na stronie sie nie ogłaszają, bo to jest mały sklepik, ale jakbys chciała, to mozesz tu podjechać.

Ribi - fajnie, że mogłam i doradzić:) My jesteśmy zadowoleni z tego fotelika. Nie jest uszkodzony, wszystko ma co trzeba.

Do góry