reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

monia-t masz mozliwość wyprowadzenia wózka i przymierzenia go do samochodu, tak samo z fotelikiem możesz go wpiąć do samochodu. My pojechaliśmy do sklepu i moj mąż razem ze sprzedawcą wyprowadzili 2 wózki i wsadzali do naszej Astry (3 dzrwi, chachback i instalacja gazowa+ koło zapasowe). I Mutsy i x-lander weszły ale Mutsy zajął dużo, dużo mniej miejsca (mówimy o Mutsy Transporter).

fogia niestety sprawa z Vatem już jest przesądzona. niby wzrasta tylko o 1 % ale pamiętaj, że wzrośnie o 1% w każdej sferze więc wszystkie ceny pójdą do góry...bo sam towar, dowóz, wyprodukowanie itd....czyli jednym słowem podwyżka tylko o ile....?

reklama
klaudoos - dzięki za info. Ciekawe jakie modele konkretnie miały te koleżanki na myśli, bo X-Lander też jest Deltima...

spokojniutko teraz będziemy "monitorować rynek" i szukać jakiejś okazji. Mam nadzieję, że mamy na to grubo ponad miesiąc :-)
chyba model focus albo puma, premier i taki co material mial w srodki w paski- tylko material byl ladny, ale cholerka nie przypomne sonie, chyba ze na allegro znajde to napisze jeszcze.
x-landeer fakt jest deltim ale podfirmą.

ribi, klaudoos - wielkie dzięki :-)

dziewczyny z Krakowa
- znacie może jakiś sensowny komis z wózkami? Sprawdzałam na zumi, ale te co znalazłam nie mają adresów internetowych...

ribi - to co wyskakuje, to przejrzałam :-) ale czasami są fajne komisy, a nie mają swoich stronek. Co polecenie, to polecenie :-) Dzieki za namiar :tak:

reklama
Monia-t - ja mam niedaleko siebie na Kurdwanowie komis z wozkami, szczerze nie wiem po ile maja tam wozki i chyba na stronie sie nie ogłaszają, bo to jest mały sklepik, ale jakbys chciała, to mozesz tu podjechać.

Ribi - fajnie, że mogłam i doradzić:) My jesteśmy zadowoleni z tego fotelika. Nie jest uszkodzony, wszystko ma co trzeba.

Do góry