reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
możliwe:)
Nie zagłębiałam się za bardzo bo szukam bez fotelika,i odbiór osobisty jest(chociaż pewnie jak by ktoś się skusił to by wyslali)

Kochana- deltim odradzaja moje kolezanki- mialy 3 i 3 rozne modele, modlily sie o jak njaszybsze zakonczenie jazdy w gondoli by KUPIC NOWY inny spacerowy wozek- innej firmy. mowily ze wozki sztuywne i tandetne.. hmmm ja tylko 1 widzialam w sklepie- nowszy model... ale nie wiem.. to opinie kolezanek..

a ja własnie zdałam sobie sprawę że już coraz bliżej a ja nie kupiłam jeszcze wózka -wiem jaki chcę i jaki kolor ale trzeba wreszcie wybrać się do hurtowni i zamówić :-D

moncia - chciałaś tako warrior? nie wiem czy dobrze pamiętam.. jak co daj znać jaki jest, bo się też do niego przymierzam, ale dopiero po "Barbórce":-D

tak - TAKO warrior - jak juz kupię to dam ci znać. Ale powiem ci, że mojoa koleżanka listopadówka tez go kupiła z miesiąc temu i jest zadowolona (na razie co prawda po domu wozi małego, ale powiedziała, że wózek jej słuzy)

no to super!!:-D twoją opinię też chętnie usłyszę!! a i napisz mi jaki wzorek wybraliście, bo ja jeszcze nie mam swojego typu, ponoć w sklepie mają ponad 200 wzorów i tam będziemy wybierać..

dzięki dziewczyny.:-)
ribi - tak, mamy hatchback i to by było najbardziej logiczne, tylko że na różnych stronach podają różne wymiary :wściekła/y: czy w sklepach zgadzają się na wyprowadzenie wózka, żeby go przymierzyć do bagażnika? Z powodu właśnie małego bagażnika (jeszcze na dodatek instalacja gazowa, więc koło zapasowe w bagażniku) zależy nam na foteliku, który można wpiąć do stelaża. Wtedy sam stelaż powinien wejść pionowo po zdemontowaniu półki. Jakoś musimy spróbować oszacować te wymiary i możliwości naszej Ibi. A Mutsy jest śliczny, ale chyba sporo droższy...
martusia - fajnego mieliście psa :-) chociaż ja osobiście przepadam za owczarkami.
klaudoos - dzięki za info. Ciekawe jakie modele konkretnie miały te koleżanki na myśli, bo X-Lander też jest Deltima...

spokojniutko teraz będziemy "monitorować rynek" i szukać jakiejś okazji. Mam nadzieję, że mamy na to grubo ponad miesiąc :-)

reklama
fogia też się zastanawiałam nad tym cczy będą tańsze wózki po nowym roku,ale obawiam się, że może być różnie. Po pierwsze bo od stycznia vat idzie do góry więc może być różnie a po drugie, bo jeżeli dobrze pamiętam rok temu nowe x-landery pojawily się dopiero w marcu więc....sama widzisz.
jeżeli chodzi o czas to w sumie mi obojętne, szczerze mówiąc wątpię aby wózek przydał mi się wcześniej niż w okolicach marca-kwietnia, wszystko jeszcze będzie zależało od pogody.
Natomiast z tym vatem to faktycznie masz rację !!!!!!!! :szok: Ja też o tym słyszałam (w tv pewnie) i zupełnie zapomniałam. A to już pewne? I na wszystkie rzeczy dziecinne wprowadzili czy tylko na zabawki i ubranka. Muszę gdzieś tego poszukać............

Do góry