reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
Monia-t - zdecydowanie x- lander. Ma lepsze koła od tego 2 i jest duzo wygodniejszy. Będziesz zadowolona, czytałam opinie kiedyś na temat tych wózków, mało jest negatywnych.

bardzo wam dziękuję :-) Mnie w sumie nawet wizualnie ten x-lander bardziej podchodził (chociaż to jest starszy model), ale wolałam zapytać.
W zestawie jest też spacerówka, więc mielibyśmy najwyżej dwie - druga mogłaby być u teściów :-) Ciekawe jaka ostatecznie będzie cena, bo to na razie jest aukcja, a oglądających jedyne 509. Spróbuję się umówić na obejrzenie tego wózia.
Do tego spacerowego, co go już mamy ciężko byłoby cokolwiek dokupić, bo dostaliśmy go z Niemiec i nawet nie widzę żadnego oznaczenia modelu...

madlen --- własnie ja tez sie zastanawiam jak to bedzie na spacerach... teraz co prawda Tomek nie widział spacerówki od ponad miesiaca.. bo z nianią chodzą na spacerki z dzipkiem... i chce go troche odzywczaic.. ale niewiem co bedzie wiosną jak Kubus przejdzie z gondoli do spacerówki ( pisze wiosną bo nasz Tomek niechciał jezdzic w gondoli juz w Maju... ) zastanawiałam sie nad kupnem spacerówki dla blizniaków ze jedno dziecko siedzi za drugim ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: STADIUM DUO - dla dwójki dzieci> w kazdym razie napewno poczekamy z tym do wiosny.. zresztą jak ogladałam takie wózki na jesieni to były duzo tańsze.. mozna było juz za 500zł nowy kupic... ja przede wszystkim sie zastanwiam jak by tu pujsc z 2 na zakupy... ale wyjdze w praniu :)

monia-x lander.. ma lepsze kółka... a i jakos fotelik wydaje mi sie bardziej solidy.. no i ma spiworek... osłonki od deszczu...
ten drugi to taki golas.. i te kółka z przodu są moim zdaniem jakies malutkie bardzo ( moze wina zdjecia) w kazdym razie wieksza zaspa napewno jest nie do pokoniania :)

powiem Wam,że o tego X-landera może być bitwa niezła jutro - bo jutro się kończy aukcja

także życzę Ci monia, aby Ci się udało go jak najtaniej kupić....

a o to mój zakup mutsy 4Rider DSC_0092.jpgDSC_0094.jpgDSC_0093.jpgDSC_0095.jpg

dziewczyny - będziemy jutro walczyć! mam nadzieję, że będę miała się czym pochwalić :-)
zastanawiam się jeszcze, jaka jest realna wartość tego wózka, żeby nie przepłacić...

weronika - niezła fura!

reklama
monia cosmo to ja miałam przy Filipku i byłam z tego wózka zadowolona, sprawdził się. Z pewnością jest lżejszy od x-landera ale jego wadą jest mała ta gondolko-spacerówka. Za długo nam nie posłużył. Tak jak piszą dziewczyny, budka jest jedna, spinasz pod spodem paskami i robisz spacerówkę. Po złożeniu nie zajmuje dużo miejsca, łatwo się prowadzi ale wątpię aby Ci idealnie jechał po śniegu. Mimo wad byłam z niego zadowolona, nigdy żadnych usterek, wszystko sprawne, wytrzymałe, sprzedaliśmy go za całkiem sporą kwotę. Natomiast gdybym na dzień dzisiejszy miała wybierać to z pewnością wzięłabym x-landera. :happy:Z pewnością jest lepszy niż cosmo.

Do góry