reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
ale raczej chyba Cabrio Fix ze względu na wykonanie,bo:
ma zakryte dokładnie wszystkie elementy metalowe
ma lepszy materiał (oddychający)

City ma odkryte takie elementy metalowe które przyciskasz żeby wyciągnąc footelik np. z wózka a poza tym ma sztuczny materiał.

Ja i tak swoją ddrogą chcę kupić jeszcze taką oddychającą nakładkę na fotel (tylko muszę ją znaleźć na necie)

Ribi - ja jestem praktyczna babka ;-) wybrałabym czarny... :-) ale czarny też mi się chyba bardziej podoba niż czerwony... na tym zdjęciu to nawet szaro wygląda - jeszcze lepiej. nie wiem czy na żywo jest taka głęboka czerń czy taki w szary wpadający?
potem jak się dziecko do spacerówki przesiada to non stop jest siedzisko brudne...
ja mam spacerówkę granatową, ale z dodatkami jasno-niebieskimi i właśnie niestety tam gdzie ma pupkę jest ten jasno i musze prać przynajmniej raz na 2 tygodnie

dominika tylko w czarnym jest gorąco w lecie....a poza tym to wózek dziecięcy a nie mercedes:) dlatego chyba czerwony będzie taki najbardziej ugodowy bo ciemny i nie będzie się brudzil i nie jest czarny...

Ja mam wozek w jasnym kolorze, taki bezowy wlasnie i w sumie nie brudzil mi sie za bardzo... Torba , ktora byla od kompletu to juz bardziej, bo ja wszedzie nosilam i kladlam, wiec co jakis czas pralam, ale wozka nie musialam czesto prac, sama nie wiem z czego to wynikalo, ze sie nie brudzil :)

dominika tylko w czarnym jest gorąco w lecie....a poza tym to wózek dziecięcy a nie mercedes:) dlatego chyba czerwony będzie taki najbardziej ugodowy bo ciemny i nie będzie się brudzil i nie jest czarny...

w sumie mutsy z mercedesów ;-) :-D
no, może się w lecie nagrzewać na słońcu :-)

Madlen - to chyba moje dziecko taka wiercipięta ;-) wiecznie brudny, wszystkie kałuże alicza i piach je ;-)

Dominika :-D w sumie ja gondole i spacerowke uzywalam do roku, wiec synek tez nie mial okazji jej az tak pobrudzic :-D, a potem kupilismy mniejsza i lzejsza spacerowke, i ta juz ciemniejsza, niebieska jest, to na niej moze faktycznie brudu nie widac :)

Madlen - my gondolę mamy tez jasną - taka pistacja.
Właśnie jak zmieniliśmy ten duży wózek - też tak około roku - na lżejsza spacerówkę to ona sie brudzi, ale dużo osób nie zmienia wogóle i uzywa cały czas tej samej jednej spacerowki.

Dominika a no to wszystko jasne :) My zmienilismy tez, bo chcielismy miec lzejsza spacerowke, ktora mozna wrecz jedna reka zlozyc i nie zajmuje duzo miejsca w bagazniku, bo duzo jezdzimy :) Te duze wozki sa fajne, ale do czasu ;) Chociaz spacerowke w tym glownym wozku, duzym, mamy naprawde spora i do tej pory synek ma w niej duzo miejsca, natomiast ta mniejsza juz za mala sie robi :/, synek wazy juz 15 kilo /moze i wiecej juz teraz/ i w sumie juz nie powinnismy ta mniejsza jezdzic... No ale i tak juz prawie wozka nie uzywamy, tylko w wyjatkowych sytuacjach ;)

reklama
to nasza spacerówka ta lekka jest w miarę duża, jeszcze jest sporo miejsca i pewnie będziemy jeszcze uzywać, bo Jasiek lubi chodzić na nogach, ale własnymi ścieżkami... jak chcę iść na zakupy, to musze go na siłę wsadzić w spacerówkę i przypiąc pasami i już jest OK - jedzie zadowolony :-) jak zaśnie to na płasko się rozkłada, to tez jest całkiem fajna opcja.
zobaczymy co będzie ze spacerami czy zakupami jak się drugie urodzi....

Do góry