reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

aniwar i proszę poproś o ich złożenie i później zdasz relację,bo dla mnie jest ważne żeby wózek był lekki, składał się do najmniejszych gabarytów:)

No wlasnie dla mnie te same cechy wozka co dla ciebie sa wazne. Powiem Ci ze bylam wtedy w sklepie to powiedzialam, ze chce wozek lekki ( bo mieszkam na 4 pietrze bez windy), zajmowal malo miejsca po zlozeniu (mieszkanko mamy male) noi 3w1. To pan nawet mi x-landera (dopiero jak sama powiedzialam, ze chce go zobaczyc to podeszlismy do niego) nie pokazal. Pokazal mutsy transporter i jakies jeszcze dwa, to szczerze mowiac dla mnie wszytskie te wozki sa ciezko...nawet jesli one sa najlzejsze to i tak ciezko. najbardziej podoba mi sie mutsy 4 rider i mam nadzieje ze trafie na niego jutro w sklepie bo on wlansie mi sie taki lekki wydaje ten stelaz na zdjeciach wyglada w miare "filigranowo" w porownaniu z innymi..

reklama
Rbi w moim mieście x-lander xa jest w promocji za 1300, a mutsy ale ten który ma klaudoss urban rider kosztuje 1200 za sam stelaż!!!!!!!! :szok: pewnie gdybym trochę pogrzebała w necie to znalazłabym nowy zestaw mutsy o wiele taniej ale wątpię aby cena zjechała poniżej 2000, a to dla nas zdecydowanie za dużo.
Planowaliśmy wydać na wózek ok. 1000 i będziemy się nastawiać na 2w1. Fotelik kupimy pewnie używany ale dobrej firmy. W sumie to wystarczyłby nam taki do 9 kg bo później to mały odziedziczy foteliki po FIlipku.

Claudia - wydaje mi się, że to co się da ściągnąć, to najlepiej wyprać w pralce..

To co dało się ściągnąć to musiałam w rękach czyścić szczoteczką, jest tam dużo żółtego -było to strasznie brudne, potem to i tak jeszcze wrzucę do pralki i torbą z wózka chyba tez w pralce jeszcze wypiorę w 30 stopniach powinno być ok

tak w 30st ja tez pralam i jest ok.

w mutsy jest fajny material zewn. na mokro przetrzec i czysto jest:)

tu też jest fajny materiał, wiele części musiałam czyścić szczoteczką na mokro - bo się nie dało zdjąć, najgorzej że te żółte były strasznie zabrudzone, ale już je wyczyściłam

claudia swoją drogą Twoja kuzynka powinna chociaż trochę wyprać ten wózek....w końcu go SPRZEDAŁA a nie dała...takie jest moje zdanie.

fogia ja akurat chcę kupić tę najtańszą wersję Mutsy...klaudoos ma droższy:)

reklama
Do góry