reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

aniwar i proszę poproś o ich złożenie i później zdasz relację,bo dla mnie jest ważne żeby wózek był lekki, składał się do najmniejszych gabarytów:)

No wlasnie dla mnie te same cechy wozka co dla ciebie sa wazne. Powiem Ci ze bylam wtedy w sklepie to powiedzialam, ze chce wozek lekki ( bo mieszkam na 4 pietrze bez windy), zajmowal malo miejsca po zlozeniu (mieszkanko mamy male) noi 3w1. To pan nawet mi x-landera (dopiero jak sama powiedzialam, ze chce go zobaczyc to podeszlismy do niego) nie pokazal. Pokazal mutsy transporter i jakies jeszcze dwa, to szczerze mowiac dla mnie wszytskie te wozki sa ciezko...nawet jesli one sa najlzejsze to i tak ciezko. najbardziej podoba mi sie mutsy 4 rider i mam nadzieje ze trafie na niego jutro w sklepie bo on wlansie mi sie taki lekki wydaje ten stelaz na zdjeciach wyglada w miare "filigranowo" w porownaniu z innymi..

reklama
Rbi w moim mieście x-lander xa jest w promocji za 1300, a mutsy ale ten który ma klaudoss urban rider kosztuje 1200 za sam stelaż!!!!!!!! :szok: pewnie gdybym trochę pogrzebała w necie to znalazłabym nowy zestaw mutsy o wiele taniej ale wątpię aby cena zjechała poniżej 2000, a to dla nas zdecydowanie za dużo.
Planowaliśmy wydać na wózek ok. 1000 i będziemy się nastawiać na 2w1. Fotelik kupimy pewnie używany ale dobrej firmy. W sumie to wystarczyłby nam taki do 9 kg bo później to mały odziedziczy foteliki po FIlipku.

Claudia - wydaje mi się, że to co się da ściągnąć, to najlepiej wyprać w pralce..

To co dało się ściągnąć to musiałam w rękach czyścić szczoteczką, jest tam dużo żółtego -było to strasznie brudne, potem to i tak jeszcze wrzucę do pralki i torbą z wózka chyba tez w pralce jeszcze wypiorę w 30 stopniach powinno być ok

tak w 30st ja tez pralam i jest ok.

w mutsy jest fajny material zewn. na mokro przetrzec i czysto jest:)

tu też jest fajny materiał, wiele części musiałam czyścić szczoteczką na mokro - bo się nie dało zdjąć, najgorzej że te żółte były strasznie zabrudzone, ale już je wyczyściłam

claudia swoją drogą Twoja kuzynka powinna chociaż trochę wyprać ten wózek....w końcu go SPRZEDAŁA a nie dała...takie jest moje zdanie.

fogia ja akurat chcę kupić tę najtańszą wersję Mutsy...klaudoos ma droższy:)

reklama
Do góry