Moim zdaniem obydwa wozki sa naprawde bardzo dobre jednakze jako posiadaczka maxi cosi typuje na niego tak jak piszecie jest lekki i naprawde dobrze sie prowadzi. Kolezanka miala spacerowke i poczatkowo tez nie bylam przekonana do niej bo jest taka kubelkowa ale podpatrzylam, obejrzalam i sie zdecydowalam
reklama
joasienka1
Fanka BB :)
witajcie,
mi bardzo się podobają Mutsy ale mają bardzo małą gondolę więc dla nas odpada.
poza tym taka wersja jaka mi się podoba zabija ceną.
mi bardzo się podobają Mutsy ale mają bardzo małą gondolę więc dla nas odpada.
poza tym taka wersja jaka mi się podoba zabija ceną.
E
Ewcia_822
Gość
W moim wóziu też jest kubełkowa i czytałam opinie fachowców, lekarzy i oni twierdzą, że jeśli dziecko już samo siedzi to kubełkowa może być. Są nawet tacy, którzy uważają kubełkową za lepszą niż tradycyjnie rozkładaną... Ważne, aby gondola była w takim przypadku duża, bo dziecko będzie musiało trochę dłużej w niej pojeździć. Moja ma 80 cm i jest też bardzo szeroka
szarcia
06.2009/01.2011
Dziewczyny tak naprawde duża gondola nie jest nam potrzebna bo rodzimy w styczniu więc na te 4-5 miesiecy starczy, a poźniej zrobi sie ciepło i dzidiza moze jezdzic juz w spacerówce. Co do kubelkowych spacerówek to ja bym się nie zdecydowała, bo dziecko ma ciągle nogi u góry. wyobrażcie sobie jakbyście musiały spać z nogami do góry i nawet nie mogły sie przekręcić. Dla mnie te kubełkowe siedzenia to porazka, a dziecko nie powie Wam, że mu niwygodnie
joasienka1
ja czytałam i na SR też mówili że niewygodna ta kubełkowa dla dziecka dlatego kilka modeli odrzuciłam na wstępie.
co do wielkości, zima dochodzi kombinezon, śpiworek i inne rzeczy, dlatego mimo tego że rodzimy zimą, wolę przestronną gondolę, żeby małej było wygodnie.
Ribi-musisz popatrzeć sobie na necie, podają wymiary przeważnie, ja sprawdzam na stronie bobowózki zawsze.
największe gondole na rynku na pewno mają Roan i Jedo, Emmaljunga chyba też ma sporą.
w Mutsy słyszałam że dziecku może być ciasno nawet jak ma 3-4 miesiące.
co do wielkości, zima dochodzi kombinezon, śpiworek i inne rzeczy, dlatego mimo tego że rodzimy zimą, wolę przestronną gondolę, żeby małej było wygodnie.
Ribi-musisz popatrzeć sobie na necie, podają wymiary przeważnie, ja sprawdzam na stronie bobowózki zawsze.
największe gondole na rynku na pewno mają Roan i Jedo, Emmaljunga chyba też ma sporą.
w Mutsy słyszałam że dziecku może być ciasno nawet jak ma 3-4 miesiące.
E
Ewcia_822
Gość
Ile ludzi tyle opinii. Jest grono mam, które chwalą sobie i za żadne skarby nie kupiłyby innej spacerówki niż kubełkowa, są również takie, które bronią zaciekle tradycyjnej. Coś w tym jednak jest, skoro wiele renomowanych firm decyduje się na produkowanie kubełków
weronika87
w Mutsy Gondole są różne więc wybiera się taką jaką się chce, może być i szersza i węższa, to zalezy tylko i wyłącznie od tego jaką sobie kupimy.
Spacerówka, rozkłada się na płasko, podnóżek, może być całkiem na prosto jak i opuszczony na dół.
Siedziska moga być w jedną i drugą stronę. Wózek prowadzi sie super, jest zwrotny. Ja mam przy wózku pompowane koła i tylko takie polecam, zwłaszcza na zimę i zwłaszcza na polskie drogi, jak róznież na przechadzki po lesnych ścieżkach
a jeszcze jedno gondolka układa się pod lekki kątem ( w dół) - dlatego żeby dzidziuś który ma pod pupą grubą pieluchę leżał w rezultacie na płasko a nie jak w przypadku gondolek ktore są proste miał pupę wyżej niż głowę.
Spacerówka, rozkłada się na płasko, podnóżek, może być całkiem na prosto jak i opuszczony na dół.
Siedziska moga być w jedną i drugą stronę. Wózek prowadzi sie super, jest zwrotny. Ja mam przy wózku pompowane koła i tylko takie polecam, zwłaszcza na zimę i zwłaszcza na polskie drogi, jak róznież na przechadzki po lesnych ścieżkach
a jeszcze jedno gondolka układa się pod lekki kątem ( w dół) - dlatego żeby dzidziuś który ma pod pupą grubą pieluchę leżał w rezultacie na płasko a nie jak w przypadku gondolek ktore są proste miał pupę wyżej niż głowę.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
byłam dziś w sklepie i.... chyba zdecydujemy się na Mutsy Transporter Cenowo bardzo korzystne bo ok 2 tys. Najważniejsze: lekki, łatwo się zkłada i to do małych rozmiarów i zwrotny Muszę jeszcze poczytać o x-landrze i dorwać go w jakimś sklepie i zobaczyć jak się składa. Póki co podaję stronkę żebyście zobaczyły. Do dziiewczyn które tak jak ja zdecydowaly się na x-landera proponuję zobaczyć jeszcze Mutsy cena podobna a ma naprawdę dużo zalet. Póki co secyzja jeszcze nie zapadła Mutsy czy x-lander...ale skłaniam się bardziej ku Mutsy
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE - sklep internetowy>
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE - sklep internetowy>
Podziel się: