reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

tak, te stare są plastikowe i tylko tylnie pompowane, a te nowe będą przednie trochę większe i pompowane, a tylnie w tym samym rozmiarze i też pompowane
no i te nowe będa ze szprychami, te stare takie "plastiki"

niestety te malutkie przednie mi się w poprzednią zimę trochę przekrzywiły pod sam koniec zimy na wilekiej zaspie...

reklama
Właśnie wczoraj się zastanawiałam nad tym, czy lepsze są koła ze szprychami czy te z plastikowymi felgami. Bo mam do wyboru, jak już będę zamawiała wózek :)

Ewcia powiem Ci tak, bardziej podobaja mi sie ze szprychami tylko musisz wycierać koła po kazdym spacerze jesli na dworze było mokro, żeby Ci felgi nie zardzewiały, ale z kolei bardziej funkcjonalne są z plastikowymi felgami.

Ostatnia edycja:
mi się chyba bardziej podobają plastikowe, jednak te ze szprychami są pewnie trochę bardiej trwałe i wytrzymałe.. także pewnie ze względów praktycznych takie bym wybrała:-)

My jednak zostaniemy przy naszym Mutsy'm, mąż uważa ,że jednak najbardziej mu się ten wózek podoba , a mam go w kolorze beżowym, więc może być i dla chłopca i dla dziewczynki.

My jednak zostaniemy przy naszym Mutsy'm, mąż uważa ,że jednak najbardziej mu się ten wózek podoba , a mam go w kolorze beżowym, więc może być i dla chłopca i dla dziewczynki.

Też chciałam Mutsy, ale jego cena jest za wysoka dla nas, tzn. mąż uważa, że to szaleństwo wydać tyle kasy na wózek. No i nie podobał mu się, aż tu pewnego dnia woła mnie w markecie " chodź, zobacz jaki świetny wózek", idę a tu gość z dzieckiem w Mutsy jeździ... No więc stwierdziłam ostatnio że jednak pierwsza decyzja jest najlepsza, z tym że kupimy nowego CR-V. Mąz się śmieje, że jeszcze pewnie i tak codziennie będę zmieniała decyzję, ale ja już mam dosyć szukania. A to wózek mi się nie podoba bo ma brzydki rozstaw kółek z przodu, albo za małe, albo zamiast siedziska ma kubełkowe siedzenie, albo oparcie za niskie. Już mam dosyć... Stwierdziłam, że ten wózek będzie nam odpowiadał a cena tego CR-V jest bardzo przystępna :)

te inglesina zadne mi sie nie podobaja.. nie wiem chyba ze mam jakis spaczony gust;) no ale ceny tez maja niezle.. tylko nie wiem za co.. akurat ten model to rozumiem ze 3 tys bo to klasyka i zadna chyba inna firma takich nie robi, wiec sie cenia, ale w zyciu bym tyle nie dala!!!

Hehe- ten wyglada tak samo , jak z mojego dzieciństwa:) I podobno gdzieś na strychu mojej baci jest:) Mam jakis sentyment do tych wózków, ale szczerze nie kupiłabym go, zwłaszcza za taką cenę! Nawet nie wiedziałam, że tyle kosztują i własnie ciekawe za co tyle sie płaci?

reklama
Do góry