reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

:-)my chyba już zdecydowaliśmy się na 99,9 % na Maxi Cosi Murę 4 kolor tango red bez względu czy chłopiec czy dziewczynka :tak: większość wózka i tak jest czarna a czerwone elementy chyba dla chłopca też mogą być co :sorry2:

reklama
Też mam upatrzony taki czarny z czerwonym, ale nie wiem, jaki model, bo mnie to w ogóle nie zainteresowało, jak oglądałam :-D

kasiulek85 pisałaś że masz wózek tako jamper X, mi też podoba sie ten model, choć na razie oglądałam go tylko na zdjęciach i zastanawia mnie czy ten wózek można bujać? Była bym ci bardzo wdzięczna za odpowiedź.

Witajcie Kobietki :-)
Chcialam zapytac czy orientujecie sie jak to jest z wózkami x lander? Czy we wszystkich typach brak jest mozliwosci przekladania rączki? :-(

Ostatnia edycja:
malta z tego co wiem to we wszystkich jest własnie brak przekładanej rączki jedynie w XQ i XV jest możliwość zamontowania spacerówki tyłem do jazdy .

Jak pytałam się w sklepie to Pani powiedziała że rzadko kiedy w wózkach nowej generacji można trafić taki z przekładana rączką.

To i tak dobra wiadomość!;-) Wlasnie myslalam o XQ albo XA. Wiec dobrze ze mozna, jezeli chociaz nie w trakcie jazdy- to przed wyjsciem z domu- zmienic sobie, a wlasciwie dzieciaczkowi kierunek jazdy.
Mam bowiem takie mieszane odczucia, no i doswiadczenia. Przy starszym synku spacerowka byla taka ze siedział w przeciwnym kierunku jazdy a wiec ja go widzialam. Natomiast czesto mialam wrazenie ze synus chcial troche popatrzec "przed siebie" a tu lipa bo rączki sie nie przekladalo.:wściekła/y: Wiec uwazam ze najlepiej jest tak zeby byly dostępne obydwie opcje:-)

[FONT=&quot]
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
malta- no ja właśnie mam ulotkę przed nosem i jest zaznaczone spacerówka tył-przód :) Wcześniej też myślałam o XA ale ten niestety nie ma tej opcji i chyba skuszę się na XQ tylko jeszcze w sklepie muszę go dokładnie obejrzeć :) nawet jest lżejszy o 1kg od XA :)

Do góry