reklama
andariel
mama super dwójki :]
kati - świetna okazja i fajne butki
my zimowych nie mamy póki co; zeszłoroczne Ninki za małe, więc trzeba obojgu kupić;
my zimowych nie mamy póki co; zeszłoroczne Ninki za małe, więc trzeba obojgu kupić;
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - no to faktycznie po taniości A jaki rozmiar ?
przyszły te obexy co kupiłam w niedzielę za 100 zł - są REWELACYJNE !!!!!
:-):-):-):-):-)
Mati w nich nawet biegał :-)
polecam sprzedajacego i firmę również
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:-):-):-):-):-)
Mati w nich nawet biegał :-)
polecam sprzedajacego i firmę również
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kati83 - no nasze buciane zakupy jak na razie też udane....
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
a ja dalej w polu i Mati bez butów zimowych
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
no to mamy butki zimowe dla Matiego o takie:
kozaki dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN
śniegowców nie kupiłam bo niesety nic nie było ani w deichmannie ani w ccc, wiec zamierzam kupic na allegro o takie chyba:
CIEPLUTKIE ŚNIEGOWCE DLA MALUSZKA !! r. 25 (2761008480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo skuszę się na licytację tych:
elefant_shop Odlotowe ciepłe śniegowce n17 r.25 (2756145423) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kozaki dziecięce - Buty chłopięce - Chłopięce - DEICHMANN
śniegowców nie kupiłam bo niesety nic nie było ani w deichmannie ani w ccc, wiec zamierzam kupic na allegro o takie chyba:
CIEPLUTKIE ŚNIEGOWCE DLA MALUSZKA !! r. 25 (2761008480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo skuszę się na licytację tych:
elefant_shop Odlotowe ciepłe śniegowce n17 r.25 (2756145423) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kasiawilde
Fanka BB :)
kati super te obexy i okazja też świetna
mamoM bardzo ładne kozaki, takie 'klasyczne' bez zbędnych często dodatków
mamoM bardzo ładne kozaki, takie 'klasyczne' bez zbędnych często dodatków
dziewczyny mam wielki problem odnosnie butów dla MAtiego - sandałów.
U nas albo tandeta jakieś bezfirmowe, albo geoxy za 199 zł (rozm. 25!) dziś mierzone
primigi też ok ale 179 zł!!!
gdzie są jeszcze porządne buty dla dzieci?
Trasiu ty piszesz że w Bielsku nic nie ma a moze Katowice? tylko gdzie konkretnie?
U nas albo tandeta jakieś bezfirmowe, albo geoxy za 199 zł (rozm. 25!) dziś mierzone
primigi też ok ale 179 zł!!!
gdzie są jeszcze porządne buty dla dzieci?
Trasiu ty piszesz że w Bielsku nic nie ma a moze Katowice? tylko gdzie konkretnie?
reklama
Podziel się: