reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to się żeśmy niedogadały :-sorry: Tzn. ja pierdoła jestem...
mama MATIEGO, Traschka - butki z ostatniej strony obejrzałam a i owszem
mama MATIEGO - fotki sa jak najbardziej śniegowców i to b. ładnych
Martadelka - kumam, butki porządnej firmy, napewno posłużą Emi.
A co do śniegowców - tych z fotek mamy MATIEGO żeby nie było wątpliwości - to nie wiedziec czemu mi się z yeti kojarzą a dla maluchów postrzegam je jakie dość masywne a przez to niewygodne.
mama MATIEGO, Traschka - butki z ostatniej strony obejrzałam a i owszem
mama MATIEGO - fotki sa jak najbardziej śniegowców i to b. ładnych
Martadelka - kumam, butki porządnej firmy, napewno posłużą Emi.
A co do śniegowców - tych z fotek mamy MATIEGO żeby nie było wątpliwości - to nie wiedziec czemu mi się z yeti kojarzą a dla maluchów postrzegam je jakie dość masywne a przez to niewygodne.
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
martadelka czemu?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Człap człap ...?
kasiawilde
Fanka BB :)
mamoM co do śniegowców (allegro mi działa to mi chodzi o coś tego typu:
DEMAR DZIECIĘCE BUTY ZIMOWE ŚNIEGOWCE r 24-25 (2720687465) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DEMAR ŚNIEGOWCE ociepl. natur. wełną - r 24/25 S R (2709432442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DEMAR kozaczki,sniegowce WELNA 24/25 NOBI (2706980646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DOGGY DEMAR ŚNIEGOWCE KOZACZKI DZIECIĘCE R24/25 (2710398970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DEMAR DZIECIĘCE BUTY ZIMOWE ŚNIEGOWCE r 24-25 (2720687465) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DEMAR ŚNIEGOWCE ociepl. natur. wełną - r 24/25 S R (2709432442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DEMAR kozaczki,sniegowce WELNA 24/25 NOBI (2706980646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DOGGY DEMAR ŚNIEGOWCE KOZACZKI DZIECIĘCE R24/25 (2710398970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kasiawilde - jak dla mnie najbardziej to te trzecie z linków a ostatnie to bardziej kozaczki....
kasiawilde
Fanka BB :)
forever mi też te trzecie najbardziej się podobają, ale niestety zamówię jakieś paskudniejsze... bo w te niestety zupełnie 'niecalineczkowa' stópka mojego Kubiego nie wejdzie
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
O! :-( No my zaczynamy wchodzić z rozmiar dla dzieci chodzących aczkolwiek skórzane paputki które są mocno luźne miały naklejkę 0 - 6 miesięcy.
Podziel się: