reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze buty - kiedykupić, jakie i gdzie

reklama
ja kocham conversy:) no ale pierwsze buty to musza byc z prawdziwego zdarzenia, dobre ma bartek, stopa ma prawidlowe oparcie, musimy pamietac ze dopiero sie rozwija i trzeba jej zapewnic komfort, by potem nie leczyc np. plaskostopia

moj synek ma wlasnie sandalki na lato z bartka, ten model mial certyfikat zdrowej stopy wiec sie zedcydowalam, palce sa czesciowo odkryte, skora-wiec stopa oddych a podeszwa jest elastyczna, na to zwracalam uwage

Ja teraz poluje na buty w góry. Znacie jakieś sklepy turystyczne z dobrym wyborem na które warto zaglądnąć? :) Myślałem póki co nad Meindlami Borneo (Link do: Buty Borneo 2 MFS Meindl / Buty Trekkingowe / BUTY / TURYSTYKA - Sklep górski Alpintech) Dosyć drogie, ale myślę, że akurat w tym przypadku za coś się płaci ;) jak myślcie?
Ja polecam Ci buty trekkingowe z 8a.pl, sama sobie kupiłam, męzowi również. Jesteśmy straaasznie zadowoleni

Nie nie, bez mierzenia to ja nie kupuję. Jak już mam sprawdzony model, to pewnie, domawiam ze sklepu internetowego, z bucikami Memo tak robię:)

Jeśli chodzi o pierwsze buciki do nauki chodzenia to polecam buciki walkkings, bo są genialnie wykonane. Nie dość, że materiał, z jakich je wyprodukowano jest świetny, to mają też innowacyjny system zapinania, który ułatwia dzieciom ich zakładanie i jest super bezpieczny. No i mają piekne modele, w cudnych kolorach!

reklama
Do góry