reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze buty - kiedykupić, jakie i gdzie

ja już w żadne rozmiarówki nie wierzę... nosimy od rozmiaru 21 do 25... a co tam :) a Młoda mimo mniejszego wyboru z racji rozmiaru i tak dobrze w butki wyposażona :) w końcu mama buciara!

reklama
forever to my z kopytem Gracki (23) przy calineczkowej nóżce musimy się schować gdzieś daleko:-)Jak Krysia zacznie nosić 23 to Gracja zacznie wyrastać z 26 pewnie;-)Ale jak na Damę przystało nie wypada żeby miała dużą syrkę więc jest ok:tak:Ja już jej zazroszczę małej i zgrabnej nóżki!!Zawsze zazdrosciłam koleżan:tak:om małych stóp i to nie ,że jakaś FETYSZYSTKA jestem :-p:-p!!

Katamisz - ja myślę, że później :-D Moja stopa mała - 35 rozmiar - ale niestety szeroka. A co do fetyszyzmu to moja koleżankę - rozmiar 41 :-p - kręcą stopy u facetów.

właśnie wczoraj kupiłam śniegowce z Demara w sklepie za 18,90 zł rozmiar 24/25 ale szkoda było nie wziąść więc będą na przyszłą zimę :-) była ostatnia para cała granatowa :-)

a my może dziś się wybierzemy do naszego sklepu w blue city - wyprzedają ecco, więc może znajdziemy jakieś śniegowce, o ile większy rozmiar od obecnego kupujecie? Maja nosi emela 21, to powinnam 22 czy 23 kupić? z Emela powoli wyrasta

kati to na pewno udany zakup zrobiłeś, a cena nieziemska :) gdzieś Ty takie dorwała?

moon ja widząc jak Kubiemu stópka rośnie, celowałabym w 23... ale forever ma rację, to bardzo indywidualne

kasiawilde pojechałam do normalnego sklepu obuwniczego w Raciborzu,(jako jedyni w okolicy mają paputki Befado) właśnie kupić większe paputki i przeglądłam regały a tam babka wyprzedaje resztki zimówki zeszłorocznej :-) no to żal było nie wziąść :-D
o takie
WINDY

a zimówek na tą zimę - brak :-( czeka mnie zakup po wypłacie

reklama
Do góry