reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze buty - kiedykupić, jakie i gdzie

Ale niektóre męskie dla dziewczynek też oblecą. Może wybiorę się w tym tygodniu do Befado, spacerkiem do fabryki mamy jakieś pół godziny. Marysia wszystko musi jednak zmierzyć.

reklama
A Mati na teraz ma trampki
Katalog: Dzieci / Lasocki Kids / 308455

a ma jeszcze takie przejsciówki wiosenno/jesienne action boy z ccc ale to na chłodniejsze dni, o dokładnie taki wzór
ACTION BOY PÓŁBUTY WIOSNA CCC j.NOWE ZDJĘCIA TANI (3232313210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sandałki tego typu tylko inny wzór i kolor:
Katalog: Dzieci / Lasocki Kids / 310029
tylko nie pomyslałam ze te sandały bez twardego zapietka :sorry2::baffled:

A po domu własnie od dziś smiga w takich:
CHŁOPIĘCE kapcie DZIECIĘCE obuwie domowe RENBUT 23 (3191094512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Także dziecię obkupione w buty do jesieni, a nawet zimy ;-)

jakie macie buty na jesień? Szukam pinie czegoś dobrego i taniego:zawstydzona/y: wiem, wiem... marzenie.
Chciałam być sprytna i od razu kupić dei-texy, jak na zimę. Marysia przechodziła w nich całą zeszłą zimę i polowę wiosny, były super. Nie są mocno ocieplane, ale nie przemakają, dobrze oddychały i noga jej się nie pociła nawet przy +10C. Ale kurde, weszłam do Deichmanna dzisiaj i te deitexy są jakieś wyjątkowo brzydkie w tym roku. Poza tym nie mogłam ich zgrać rozmiarowo, bo z miarki Marysi wyszedł rozmiar 24 (!!!) więc na wyrost chciałam kpić 25. Ale 25 były zdecydwanie za duże, nie mogła w nich chodzić, a 24 w zasadzie na styk. No i dupa, jest zimno a ja nie mam dla niej butów.

trasiu my mamy takie teraz:
Buty wysokie turystyczne junior Forclaz 50 QUECHUA - Turystyka junior Turystyka...
i uważam, że spełniają kryteria - dobre i tanie... uważam, że jakość za tę cenę super! do konkretnej zimy na pewno w nich Kubi dociągnie, bo zawsze ma bardzo ciepłe stópki jak je nosi... wiadomo chciałabym coś lepszego i bardziej renomowanego, ale niestety tej jesieni nas nie stać :zawstydzona/y: ale z tego zakupu i tak jestem mega zadowolona... te mniejsze rozmiary są na rzepy

reklama
ja jakoś nie jestem przekonana czy one się nadają na zimę dla takiego malucha... moja siostrzenica w zimie nigdy w nich nie zmarzła, ale ja mam zamiar bacznie obserwować jak się butki będą sprawować wraz ze spadkiem temp! na chłodną jesień na razie polecam!

Do góry