reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze buty - kiedykupić, jakie i gdzie

a ja miałam zamiar kupić jedne kozaczki na zimę lae jak tak teraz czytam was to zaczynam sie powaznie zastnawiac nad śniegowcami...
tylko znowu u mnie kiepsko znaleść sklep gdzie takowe moge kupic...
kozaczki to mam zamiar albo w ccc albo w deichmanie kupić, a śniegowce :confused:
nie wiem czy ccc lub deichmann mają w ofercie :confused:

reklama
mamaMatiego te buty to chyba typowe śniegowce choć w zimie fajna sprawa na sanki czy gdzieś do zabaw w sniegu.My mamy buty z lidla na zimę coś tego typu ale inne kolorki i powiem ,że są super!Igor Też ma bardzo podobne i co roku w zasadzie kupowalismy mu kozaki w lidlu i nie przemakały sezon przetrwały bez rozklejania i reklamacji.Także ponownie lidla polecam:p
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://2.bp.blogspot.com/-t2Xi7W-roZU/Tyow9RoPlSI/AAAAAAAAAgs/dsByynticGg/s1600/buty%2Bz%2Blidla.jpg

Kurtkę i spodnie też moje dzieci mają z lidla i jestem mega zadowolona!
Gracja ma taką kurtkę LIDL Polska - lidl.pl i do tego czarne spodnie z tej samej serii.

martadelka śliczne buciki!

mamoM ja chyba zamówię na allegro DEMAR, wspominałam, że czytałam świetne opinie... no i firma specjalizuje się w butach myśliwskich itp ;) zerknij sobie..

katamisz ja też ciągle dużo dobrego słyszę o lidlu, ale mam 50km do najbliższego! moja kochana pipidówka ;)

kasiawilde te demar to sniegowce bedziesz zamawiac?
kurcze ja jakos zimówki to bym wolała zobaczyc na żywo i zeby Mati przymierzył, juz trzewiki teraz na jesień kupowałam drżąc zeby były dobre, na szczescie sie udało, ale zimówki to chyba juz kupie albo w ccc albo w deichmann'ie (beda tez mieli sniegowce pod koniec października)

mama MATIEGO, Martadelka - patrząc na wstawione przez Was linki do fot to chyba mam problemy z terminologią :sorry2: - dla mnie śniegowce to takie o fasonie kaloszków i z gumy - grubsza podeszwa, wkładka - ew. z materiału jak wstawiła mama MATIEGO a to co Martadelka to jak dla mnie ocieplane kozaki.

mamoM powklejałabym Ci przykładowe linki, ale allegro mi się wiesza (Wam też?), więc może później/jutro?

forever moje rozumienie terminologii dziecięcego obuwia zimowego jest bardzo zbliżone do Twojego :)

forever ale mamaM pisała, że we wklejonym linku chodzi jej o buty na ostatniej stronie, a tam są własnie śniegowce. Tylko trzeba samemu kliknąć na tą ostatnią stronę, bo wyświetla się pierwsza.

reklama
kasiawilde no właśnie mi tez allegro nie działa...

forever no dla mnie śniegowce to np takie butki:
sniegowce-dla-dzieci.jpg

ale podejrzewam ze te które ma martadelka są nazwana śniegowcami bo są z nieprzemakalnego materiału, choc wygladaja na typowe kozaczki...

edit
traschka
dokładnie, chodzi o te z ostatniej strony tego katalogu

Do góry