reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

reklama
u nas również skarpetko-kapcie nie zdały egzaminu. Nóżka w buciku jest stabilniejsza i na pewno stópka się tak nie krzywi.

u nas też nie a nie wspomnę już o tym że ześlizgiwały się i mały chodził na wpół w skarpetce a na wpół po tej podeszwie

Ja mam te skarpetki z podeszwa i czesto sie przekrecaja, sciagaja , wywijaja. Ja ubieram malej cos takiego : WYPRZEDAŻ !!! KAPCIE dziecięce + WKŁADKI roz.25 (1239136304) - Aukcje internetowe Allegro . Nie dokładnie takie, ale podobne. U nas jest bardzo ślisko na podlodze, i w skarpetkach sie slizga, na bosaka nie da rady bo za zimno.

masakryczną podeszwę mają

ja też zakupiłam skarpetko-kapcie i się strasznie przekręcają czasami cała stópka jest poza podeszwą
Mikołaj śmiga w rajstopkach a jak wędruje mi dalej niż pokojowy dywan to zakładam mu skarpetki antypoślizgowe
ostatnio zakupiłam fajne w Lidlu mają na całej stópce nalaną taką gumę przezroczystą

u nas skarpetko kapcie sie wogole nie sprawdzily. Maly wczesniej wykrecal stopki na zewnatrz, slizgal sie pomimo antyposlizgowej podeszwy bo ciagle sie przekrecaly. Kupilam mu w mothercare kapcie, w takim stylu jak pokazywaly dziewczyny i teraz smiga po domu bez promlemu ;-) w niczym mu nie przeszkadzaja a i stope mniej wykreca ;-)

Laseczki dzieciatek ktore nosza buciki:tak: w pepco sa super buciki na podeszwie , ktora da sie wykrecac w kazda strone, mieciutkie , sliczne ,zapinane na rzep, albo zameczek. Za 12 i 16 zl:tak: takie raczej do domku:-D
kupilam malemu tak zeby bylo w razie czego, mamy stopke 22.Wolimy w skarpetkach:-D

Ostatnia edycja:
Nefretete te skarpety z ABS , których link wkleiłas sa boskie.
Maja bardzo dobry ściągacz i nie spadają mojej córce.
A te z Lidla to o kant d...y rozbić taki szajs.
Spadają z nogi, bo mają za luźny sciągacz.

W tej chwili moja mała chodzi w pólbutach wiązanych z Deichmanna za 40 zł.
A na zimę kupiłam jej śliwkowe kozaczki z Deichmanna za 60 zł.

Załączniki

• PICT0003.jpg
    PICT0003.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Nefretete te skarpety z ABS , których link wkleiłas sa boskie.
Maja bardzo dobry ściągacz i nie spadają mojej córce.
A te z Lidla to o kant d...y rozbić taki szajs.
Spadają z nogi, bo mają za luźny sciągacz.

W tej chwili moja mała chodzi w pólbutach wiązanych z Deichmanna za 40 zł.
A na zimę kupiłam jej śliwkowe kozaczki z Deichmanna za 60 zł.
OLICA Dzieki za info. DObrze wiedzieć, że się sprawdzają. Ja (o ironio) nie kupiłam tych spod linka, ale te z lidla :) Póki co są i tak za duże dla Marysi, wiec moze jak stopa urosnie będą się lepiej trzymały. A jak nie to posłucham sie ciebie i kupie te spod linka. Co raz częściej się przekonuje, że lepiej kupić jedną lepszą rzeczy niż 5 tanich. Ale czasami po prostu nie mogę się powstrzymać :)

Co do deichmana, to tez tam rozglądałam się wstępnie za bucikami. I wypatrzyłam najmnieszy rozmiar 20, a Marysia w 18 póki co tonie. Daj znać jak się sprawdzają.

Ostatnia edycja:
Do góry