reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze Buciki:-)

reklama
Ja dziś poszłam wymienić nasze butki na zimę na większy rozmiar, ale patrze po wkłądce ze coś za wielkie a noga nie wchodzi mi tak jakbym chciała ;/ Oddać już nie mogę, może wymienię i trampki sobie wezmę bo t mnie poważnie wkurzyły, wciskam nóżkę ale mam wrazenie ze poprzez wysokie podbicie nie wchodzą do konca. A jak jeszcze pokazałyście mi te HM-u to już wogóle zaluję ze kupiłam. Jak bedzie chodził to oczywiscie mu coś lepszego bym kupila ale te co kupilam nie przemawiaja do mnie.

A tak wogole wiecie ze w Deitchmanie mozna buciki oddac do 3 msc? Toć można zakupić na sezon, założyć do wózka i oddać hehehe

Ja dziś poszłam wymienić nasze butki na zimę na większy rozmiar, ale patrze po wkłądce ze coś za wielkie a noga nie wchodzi mi tak jakbym chciała ;/ Oddać już nie mogę, może wymienię i trampki sobie wezmę bo t mnie poważnie wkurzyły, wciskam nóżkę ale mam wrazenie ze poprzez wysokie podbicie nie wchodzą do konca. A jak jeszcze pokazałyście mi te HM-u to już wogóle zaluję ze kupiłam. Jak bedzie chodził to oczywiscie mu coś lepszego bym kupila ale te co kupilam nie przemawiaja do mnie.

A tak wogole wiecie ze w Deitchmanie mozna buciki oddac do 3 msc? Toć można zakupić na sezon, założyć do wózka i oddać hehehe

No widzisz ;-) I dziecko ciagle bedzie miec nowe ;-)

i kupiłam buciki hihi dla Igunia ,w daichamanie masakaryczne kolejki,chyba wszyscy zimę nosem czują:-)nie było tych co chciałam ale te też mi przypadły do gustu:-) i o wiele ładniejsze od tych drogich co widziałąm, wczoraj,przynajmniej akcent kolorowy jest a nie bure i nijakie jak dla starego dziada :-) koszt 59 zł :-)
DSCN0741.JPG

edit:mogłam na wątku o butach napisać...jak chcecie to przenieście bo mi sięnie chce haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i kupiłam buciki hihi dla Igunia ,w daichamanie masakaryczne kolejki,chyba wszyscy zimę nosem czują:-)nie było tych co chciałam ale te też mi przypadły do gustu:-) i o wiele ładniejsze od tych drogich co widziałąm, wczoraj,przynajmniej akcent kolorowy jest a nie bure i nijakie jak dla starego dziada :-) koszt 59 zł :-)
Zobacz załącznik 290631

edit:mogłam na wątku o butach napisać...jak chcecie to przenieście bo mi sięnie chce haha
Fajne są. Ja sobie nie wyobrażam takich na nodze Patryka. Ostatnio ledwo mu wcisłam adidasy. :/ Nie wiem czy to była wina tego ze miał rajty i grube skarpety ale na 100% nie dotyka pięta buta ;/ więc sama nie wiem co mu kupić

ja ostatnio tez sie rozgladalam za butkami na zime dla malej no i trzeba liczyc z £30... za 2 tyg bede w pl wiec chyba skocze do dichemana i moze tam jej cos kupie troszke tanszego, bo tu z jakiegos powodu w dichemanie nie ma butkow dla maluszkow....

u mnie to wogóle Daichmana nie ma a w obuwniczym to ceny kosmos , dlatego jak Kuba zacznie chodzić to mu kupię buty a póki co to wystarczy mu to co ma bo najważniejsze żeby mu w nóżki ciepło było , a dreptać w tym może ;)
Cleo śliczne buciki :)

Zobacz załącznik 290631

bardzo fajne
i ja dziś patrzyłam za jakimiś butkami w rozsądnej cenie. Daichmana u mnie nie ma a w Azurro były tylko jedne w cenie poniżej 100zł i nawet cąlkiem sympatyczne ale najmniejszy rozmiar 20. Ciekawe czy wogole mniejsze dostanę
Generalnie to ten rozmiar nogi Michasia to jawna niesprawiedliwośc, bo mam w domu po Kubie i dziecku koleżanki ociieplane buciki od rozmiaru 22 do 26 :/ a kasę musze wydac na jakies mikruski

Uleńka
w faktory są już zimowe butki???

Fajne są. Ja sobie nie wyobrażam takich na nodze Patryka. Ostatnio ledwo mu wcisłam adidasy. :/ Nie wiem czy to była wina tego ze miał rajty i grube skarpety ale na 100% nie dotyka pięta buta ;/ więc sama nie wiem co mu kupić

dlaczego sobie nie wyobrazasz takich bucików? moze adidaski byly za małe?? zawsze mozesz kupić kozaczki...natomiast ja znowu kozaków na nózkach Igorka sobie nie wyobrazam...dla dziewczynek jak najbardziej:-)

reklama
No moze ma te podbicie? ;/ Nie wiem ,żadne buciki nie są dobre tak zeby pętą dotykał. A może nie dociskam za bardzo?Mis ie wydaje ze w takich butach mu będzie niewygodnie :/ ciągle sobie tak tłumaczę i nie mysle o kupnie butów bo nie wiem jakie. A te adidasy to kupiłam nawet większe ale moze przez te rajty i skarety stopa była większa i dlaego. Może jakieśtakie emu mu kupię, Nie wiem sama już pisałam jestem cholernie niezdecydowana :(

Do góry